To je to što me zanima!

McDonald's će pozelenjeti u Njemačkoj radi ekologije

Oni će crvenu boju ispod žutog slova M zamijeniti zelenom, kako bi ljude podsjećala na prirodu. Prvi će svoje boje promijeniti najnoviji restorani
Vidi originalni članak

McDonald's u Njemačkoj će promijeniti boju svog logotipa kako bi uvjerili kupce da je njihova hrana i zdrava. Oni će crvenu podlogu ispod velikog žutog slova M zamijeniti zelenom, kako bi ljude podsjećala na prirodu i zdravlje. Prvo će vizualni identitet promijeniti u najnovijim restoranima ili onima koje će tek otvoriti, poput onog u zračnoj luci u Münchenu. Ove godine u Njemačkoj su otvorili 42 restorana.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zeljk0 25.11.2009.

    Mc zgrće miljarde godišnje na brzoj prehrani, hrana je masna, i kad pojedeš, gladan si za pola sata. A cijene? pa to je preskupo za ono što se nudi, rađe otići na porciju ćevapa s lukom ili neku pizzu za iste pare nego na Big mac menu. Restorani su im sranje, ni u jednom ne dobiješ na stolu kečap, majonezu pa si sam staviš koliko ti paše, nigdje ne dobiješ higijenske čačkalice... ja tamo ne kupujem ništa niti se hranim.

  • fax 25.11.2009.

    \'bem ti kad vidim kaj sve danas jedemo. Za koju godinu sterodii ce biti kao salata.. sve ide u k.. sam kaj rulja to ne kuzi. U svijetu je TOLIKO nezdrave hrane, zapravo što je uopće zdravo??

  • jancica 24.11.2009.

    ma mogu oni biti i ljubicasti,bas me briga..ti smecari mene nece vidjet..on 2 sranja biram ono bolje-BURGER KING!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare