To je to što me zanima!

Međimurje: Uhvatili su ga na granici, prevozio je migrante

Otkrili su ga na graničnom prijelazu Banfi. Uz to, ga sumnjiče i da je za prijevoz koristio auto s austrijskim registracijama koje ne pripadaju tom vozilu te je koristio lažnu austrijsku vozačku dozvolu
Vidi originalni članak

U Čakovcu su ispitali Srbina (54) i sutkinja istrage mu je odredila i istražni zatvor zbog opasnosti od bijega. Sumnjiče ga se da je 1. kolovoza u Zagrebu za tisuću eura uzeo u automobil Palestince bez putnih isprava i bez vize. Prevezao ih je do mjesta Prekope u blizini slovenske granice i tamo ih ostavio. Idućeg dana ih je ponovno prevozio. Jedna osoba je sjedila na mjestu suvozača, a ostale su bile skrivene u automobilu. Na graničnom prijelazu Banfi su ga otkrili i spriječili u daljnjem prijevozu. Uz to, ga se sumnjiči i da je za prijevoz koristio automobil s austrijskim registracijama koje ne pripadaju tom vozilu, te se koristio lažnom austrijskom vozačkom dozvolom na svoje ime, iako mu takva vozačka nije bila izdana. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pčela 09.08.2019.

    Naplatiti 20000 eura kazne, u zatvor na 2-3 godine i deportacija bez prava povratka više u HR. Ukoliko nema novaca sve to odraditi u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare