To je to što me zanima!

Međimurski policajci otkrili su laboratorij za uzgoj marihuane

Sudac je muškarcima (38, 36) odredio istražni zatvor. Na slobodu je pušten 34-godišnjak, dok je najstariji koji ima 41 godinu nedostupan i policija traga za njim
Vidi originalni članak

Međimurski su policajci dovršili kriminalistička istraživanja nad trojicom muškaraca u dobi od 38, 34, 36 i 41 godinu zbog sumnje da su se bavili proizvodnjom i prometom drogama. Sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu je 38 i 36  godišnjim muškarcima odredio istražni zatvor. Na slobodu je pušten 34-godišnjak, dok je najstariji koji ima 41 godinu nedostupan i policija traga za njim.

Policija je otkrila da 38-godišnjak je u gospodarskom objektu u dvorištu obiteljske kuće, radi kontinuirane proizvodnje, skladištenja, krijumčarenja te daljnje prodaje nabavio materijal, opremu i tvari za izradu laboratorija u kojem je proizvodio marihuanu. Proizvodnjom je kontrolirana korištenjem visoke tehnologije u laboratorijskim uvjetima.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Policija sumnja da je 38-godišnjak ispod garaže u dvorištu obiteljske kuće započeo izradu novog prostora za uzgoj marihuane gdje je postavio instalacije za ugradnju klima uređaja, otvore za filtraciju zraka, razvukao mrežu električnih vodova s razvodnom kutijom, postavio prekrivena specijalna vrata čiji ulaz se upravlja pomoću hidraulike te započeo s radom na unutarnjoj izolaciji prostora. Pretragama koje su obuhvatile kuće i druge prostorije sve četvorice pronađeno je 2183,9 grama marihuane, 29 stabljika u rastu te vaga za precizno mjerenje i aparat za vakuumiranje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Karamazov 09.03.2018.

    pa kako im nije sramota ovo javno pokazivat i "hvalit" se s ovim uhicenjima

  • Crni mangup 08.03.2018.

    Prijelomna vijest. Svaka čast policajcima na izvrsno obavljenom poslu hvatanja malog čovjeka dok se velike "mange" smiju i uživaju u predstavi.

  • hadzostrogi 08.03.2018.

    Koje infantilne face, kao da su uhvatili boga za qrac. Eto i oni nesto rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare