To je to što me zanima!

Medvedev uvjeren da će Putin biti izabran za predsjednika

Ako pobijedi, bit će to četvrti predsjednički mandat, koji će mu omogućiti da obnaša predsjedničku dužnost još šest godina do 2024. kada navršava 72 godine
Vidi originalni članak

Ruska vladajuća stranka Jedinstvena Rusija želi "premoćnu pobjedu" predsjednika Vladimira Putina na predsjedničkim izborima u ožujku, rekao je stranački čelnik i premijer Dmitrij Medvedev u subotu.

Putin, 65, rekao je ranije ovog mjeseca da će se ponovno kandidirati kao nezavisni kandidat, a očekuje se da će glatko pobijediti te da će proširiti svoju vlast i na treće desetljeće.

Govoreći na godišnjem skupu Jedinstvene Rusije Medvedev je kazao da je stranka Putinova stranka te njegov ključni politički resurs.

"Dat ćemo Vam, Vladimire Vladmiroviču, svu moguću potporu, sada i u budućnosti", rekao je Medvedev.

Putin je na vlasti od 2000., kao predsjednik ili kao premijer.

Ako pobijedi, bit će to četvrti predsjednički mandat, koji će mu omogućiti da obnaša predsjedničku dužnost još šest godina do 2024. kada navršava 72 godine.

Putin je zahvalio Medvedevu na potpori i najavio neke ciljeve u budućnosti, poput višeg ekonomskog rasta i bolje zdravstvene skrbi.

"Moramo postići dugoročni stalni porast stvarnih prihoda građana, povećati mirovine i socijalnu pomoć", rekao je Putin.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • miki8787 25.12.2017.

    Koliko zakonski smijes biti Predsjednik u Rusiji

  • patagonija1 24.12.2017.

    Covik mjenja odnose u svijetu koji je bio krenuo nizbrdo . na bolje

  • ljubica ljubičica_1 24.12.2017.

    To je dosad najbolji presednik Rusije.Da nije Putina Rusija bi bila niko i ništa.Vidli smo dok je bija Jelcin uništija je sve.Ja sam za Putina i to je moj naj omiljeniji političar.Nadam se da će još jedan mandat voditi Rusiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare