To je to što me zanima!

Granična policija: 'Mehaničar i pilot digli su frku bez razloga'

Mehaničar koji je pregledavao avion obavijestio je pilota o oštećenjima i rekao kako je moguće da je netko na avion i pucao. Pilot je to prijavio Graničnoj policiji
Vidi originalni članak

I dalje nije poznato odakle oštećenja na zrakoplovu Croatia Airlinesa koji je sletio u četvrtak u Sarajevo. Iako se prvotno sumnjalo da je netko pucao na avion, nakon pregleda je Tužiteljstvo BiH objavilo da to nije slučaj jer nema tragova baruta te da se radi o mehaničkom oštećenju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako javlja Dnevni avaz, cijela panika stvorila se zbog mehaničara i pilota. Mehaničar koji je pregledavao avion obavijestio je pilota da je moguće da je netko pucao. Pilot je to prijavio Graničnoj policiji, iako je, kako javlja Avaz, bio u početku skeptičan i navodio da je to nemoguće. 

VATRENO ORUŽJE NIJE UZROK Kruljac: 'Moramo u Zagrebu još pregledati avion, ali oštetio se u polijetanju ili slijetanju'

Kako tvrde izvori Dnevnog avaza, moguće je da se radi o oštećenju zbog kamenčića ili vijka, a zrakoplov će pregledati i tehnička služba Croatia Airlinesa u Zagrebu. 

- Digli su frku bez ikakvog razloga - rekli su iz Granične policije za Avaz.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Linda Arte 24.06.2022.

    u strahu su velike oci, rupu zatvoriti zvakacom gumom i po gasu

  • KišanDan 24.06.2022.

    Ajmo skratit za neupućene. Ovo je ATR42 , ko limenka pive, jedan trup, da ga upucaš u zraku sfrkao bi se ko Vili što je sfrkao 12 milja kuna. Daakle..

  • bečar-bečar 24.06.2022.

    .... ko zna jarane đesi ti to fasovo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare