To je to što me zanima!

Meksikanac (47) težak čak pola tone umro od infarkta

Jose Luis Garza umro je dok su ga liječnici vozili u bolnicu. Za to su morali sruštiti zidove njegove sobe. Obitelj ga zbog težine ne može ni kremirati
Vidi originalni članak

Jose Luis Garza (47) preminuo je u utorak dok ga je medicinsko osoblje pokušavalo prebaciti iz njegove kuće u predgrađu Monterreya, na sjeveroistoku Meksika, u bolnicu. Prethodno su morali srušiti zidove njegove sobe kako bi ga prebacili u kamion njegovog prijatelja, kojim su ga vozili u bolnicu.
Garza je prije smrti imao 90 kilograma više od svog susjeda iz Monterreya Manuela Uribe, kad je on 2007. godine dospio u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdeblji čovjek na svijetu. Objašnjavao je kako je uvijek imao problema s hranom, no da se sve otelo kontroli prije 9 mjeseci nakon što je izgubio oba roditelja u razmaku od dva tjedna. Članovi obitelji ljuti su na medicinsko osoblje predbacujući im da su Garzu trebali hospitalizirati i prije no što je postao kritično bolestan. No liječnici odgovaraju kako se za njega nije moglo puno toga učiniti. Obitelj je satima čekala radnike koji su za Garzu izrađivali poseban lijes. Htjeli su ga kremirati, no to zbog njegove veličine nije bilo moguće. Njegov susjed Uribe je u međuvremenu izgubio 230 kilograma i najavio vjenčanje, koje bi trebalo biti 26. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gucica 08.10.2008.

    Jadan ali nije ni čudo da je umro,tijelo nemože podnijeti toliko opterečenje a kamoli srce!

  • ČUPKICA 08.10.2008.

    ah ta amerika, tam je pretilost ko dobar dan.......

  • mev16 08.10.2008.

    pitajte se od čega je umro,a mi znamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare