To je to što me zanima!

Meksikanci su bijesni zbog ove naslovnice s Melanijom Trump

Usred velikih tenzija između Trumpa i Meksika zbog njegovog zida, Prva dama SAD-a na naslovnici meksičkog izdanja Vanity Faira pozira u luksuznom izdanju dok "jede" skupocjeni nakit poput tjestenine
Vidi originalni članak

Naslovnica meksičkog izdanja Vanity Faira s Melanijom Trump izazvala je mnoštvo negativnih komentara na društvenim mrežama. Naime, Prva dama SAD-a pozirala je u luksuznom izdanju dok "jede" skupocjeni nakit poput tjestenine. 

U intervjuu Trumpova supruga govori o svojoj prošlosti te o želji da postane nova Jackie Kennedy.

Ova naslovnica je Meksikancima došla kao 'šlag na tortu'. Upravo u vrijeme kada Trump planira izgradnju zida na granici s Meksikom, a odlučio je i  nametnuti carinu od 20 posto na uvoz iz Meksika.

Stoga je sasvim jasno zašto su Meksikanci bijesni na Vanity Fair. Mnogi smatraju kako je časopis ovim potezom ponizio Meksiko i sve njegove državljane.

Drugi su, pak, pozvali Conde Nast, izdavača Vanity Faira, da potpuno povuče sporni broj iz prodaje.

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • ben hur panonius 31.01.2017.

    Mojca,Mojca...

  • kung fu panda 28.01.2017.

    uplašili se u Meksiku prijetnje da će im sagraditi zid + naplatiti ga iz 20%veće carine na uvoz iz meksika pa su sad sve firme koje su radi jeftine radne snage prebacile pogone tamo u panici

  • Alien007 28.01.2017.

    Gospodja Melanija me razocarava totalno i to na sve degutantniji nacin. Ako zeli provocirat onda joj to bas neide pametno za rukom. Sta joj ovo znaci? Vjerojatno joj je njen muzic Donson vec oprao mozak, kako je sirotinja sama kriva za to sto je sirotinja? Sreca pa znam da nece jos dugo sirotinja grbacit ove egzekutore nalik njima. Ja vjerujem u covjecanstvo ali ne u nikakvu elitu koja nema razuma a ni obraza, ravno kanti govana. Sta je jedna bijela kuca s njenim cijelim secret servisom kada nahrle meksikanci po svoje. Ma dajte. Ovo je van pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare