To je to što me zanima!

'Melčić je ozbiljan kandidat za gradonačelnika, pripremite se!'

Ranko Ostojić je objavio status na Facebooku da je čuo da je Marko Melčić vrlo ozbiljan kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika. I izrazio svoje neslaganje...
Vidi originalni članak

SDP-ovac Ranko Ostojić je u utorak objavio status na svom Facebook profilu o Marku Melčiću. Ostojić piše kako je Melčić vrlo ozbiljan kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika. Javno je izrazio svoje neslaganje s tom mogućnošću i napisao da je nedopustivo da se "vlasnička struktura daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan 'bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno'."

Rankov status pun uvreda otkriva mogućnost da bi Melčić, inače bivši direktor Čistoće i veliki kritičar Milanovića i svih njegovih poteza, mogao biti kandidat za gradonačelnika Zagreba. Ova Informacija da bi Melčić, koji je dobar s Bernardićem, mogao biti kandidat za Bandićevo mjesto, nije potvrđena, ali Ostojić nas upozorava da se "pripremimo".

Status prenosimo u cijelosti:

Vrlo brzo na Facebooku se oglasio i Melčić. Napisao je kako on nije kandidat, ali da je Ostojić dobar kandidat za Remetinec.

Nisam kandidat! A Ranko Ostojić je mogao biti kandidat za gradonačelnika Splita. Opet. Najmekaj, jednom je već izgubio. Po meni Ranko je ozbiljan kandidat za Remetinec. Davor Bernardić bi dobro napravio da sve kandidiate za Remetinec iz Kukuriku vlade odmakne što dalje od novog rukovodstva SDP. Za nultu toleranciju na korupciju! I garnituru bez pijanaca. I narkića.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • jozabroz 14.02.2017.

    sta stoji iza ovoga? mozda strah od ulaska HNS-a u vladu,umjesto mosta,,pa de se neki hns-ovci oslobode svega s tim da pada 10 partijasa..)))))mislim pada u remetinec..)))

  • vox populi 14.02.2017.

    Što ne stavite Ostojića on ima veliko iskustvo u vođenju ribarnice koja je usput rećeno,propala.

  • Sigmund Freud 14.02.2017.

    Svastičar ili rakijaš još nije prebolio poraz. On i Milanović izgubili što se izgubiti dalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare