To je to što me zanima!

Menadžeri Uljanika žele kupiti to brodogradilište

Vlada će raspisati novi natječaj za drugu fazu privatizacije brodogradilišta po kojoj će se javni natječaj objaviti do 15. veljače ove godine
Vidi originalni članak

Vlada je u četvrtak donijela odluku o raspisivanju novog natječaja za drugu fazu privatizacije brodogradilišta po kojoj će se javni natječaj objaviti do 15. veljače ove godine, a rok za podnošenje će biti 60 dana od objave poziva. Vlada je donijela odluku za pet brodogradilišta, ali ne i za Uljanik jer su menadžeri tog brodogradilišta rekli da bi željeli kupiti Uljanik. Ministar gospodarstva Đuro Popijač kaže da se mora vidjeti koji je točno interes Vlade, a koji menadžera te da se moraju savjetovati s Europskom komisijom, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_43440 28.01.2010.

    pa oni su drito za pržun prvo su pokrali doveli na koljena obezvrijedili pa ga sad hoće kupiti ! to nema nigdje u svijetu pa njma je u interesu da stalno prave minuse da se njima proda Bajiću bez suđenja odmah svakom po max.40 g. bez milosti!

  • skala xyz 28.01.2010.

    Treba prvo za svaki slučaj poslati uskok da vide čijim novcem to žele kupiti, a onda ako i imaju svoj novac obavezno treba preispitati njegovo porijeklo i kako se došlo do njega.

  • no limit_137 28.01.2010.

    hrvatovic u pravu si 100% samo sto za maknut ove lopove iz vlade treba malo vise nego samo ja i ti .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare