To je to što me zanima!

Mercedes naletio na skuter: Motorist preminuo u bolnici

Babindub kod Zadra: Vozač (31) skutera vozio je u zabranjenom smjeru. Od zadobivenih ozljeda vozač skutera je preminuo u srijedu u poslijepodnevnim satima
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći skutera i automobila u Babindubu kod Zadra od posljedica teških ozljeda preminuo je vozač skutera (31).

Ne zna se zašto je muškarac u srijedu oko devet sati vozio skuter u suprotnom smjeru spojnom cestom od Zadra do izlaza Zadar 2 autoceste A1. 

Dolaskom do Babinduba u lijevom se zavoju  frontalno se sudario s Marcedesom zadarske registracije, kojeg je u pravcu Zadra vozio 50-godišnjak. 

Udarac je vozača skutera odbacio na haubu Mercedesa, odakle je pao na cestu pokraj automobila. Hitna pomoć ga je prebacila u zadarsku Opću bolnicu. Umro je od posljedica nesreće u poslijepodnevnim satima.  

Spojna cesta bila je zatvorena za sav promet u vrijeme policijskog očevida u srijedu od 9 do 11 sati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tric 11.12.2014.

    I opet je motorist kršio propise.

  • hrvatskiidiot 11.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 11.12.2014.

    Vozio je u zabranjenom smjeru? Hoće li ovo biti neka pouka drugima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare