To je to što me zanima!

Merkel: Srbija mora ukinuti paralelnu vlast na Kosovu

Njemačka kancelarka istaknula je četiri glavna uvjeta za Srbiju i dodala da ljeto nije bilo sjajno i da su se ponovili događaji za koje je mislila da su dio prošlosti
Vidi originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel danas je u Beogradu istaknula četiri glavna uvjeta za Srbiju – neophodna obnova pregovora i postizanje rezultata, Euleksu omogućiti rad na cijelom teritoriju Kosova, ukidanje paralelnih struktura i nestvaranje nove te inzistiranje da Srbija napusti administrativne strukture koje i dalje djeluju na sjeveru Kosova, kao što su pošte, škole i općinske administracije, piše beogradski Blic.

– Mi želimo rezultate dijaloga. Ljeto nije bilo sjajno i to je vodilo u događaje za koje smo vjerovali da su dio prošlosti – rekla je njemačka kancelarka aludirajući na nedavne sukobe na sjeveru Kosova.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • lolita 29 25.08.2011.

    Pa kako njih ucjenjuju tako su vjerovatno i nas za Piranski zaljev!!! i sigurno je jadranka pristala na to da se slovencima da zaljev samo nama mažu oči nekim riječima na engleskom!!!

  • boys 24.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • El Loco 24.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare