To je to što me zanima!

Merkelica se još nada da će Britanci ostati dio Euro unije

Njemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je u četvrtak kako se nada da će se Britanci izjasniti za ostanak u Europskoj uniji na referendumu koji nervozno prate financijska tržišta i političari diljem svijeta
Vidi originalni članak

Merkel je rekla kako se ona zalaže da se sve članice EU-a sastanu nakon britanskog referenduma kako bi razmotrili budućnost Europske unije, a ne samo šest zemalja osnivača ili članice eurozone.

"Naravno da se nadamo odluci da će građani Velike Britanije ostati u Europskoj uniji", kazala je Merkel dodajući da će summit EU-a u utorak i srijedu pružiti priliku za mirnu raspravu.

"Mislim da se razmatranja trebaju nastaviti s 28 (članica) tamao gdje je moguće a u drugom slučaju s 27, ali ja se nadam da bi mogli ostati s 28", dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • oba_su_pala_1 24.06.2016.

    Pred podosta godinaa u jednim Eu novinama je tiskan crtani "humor" . U predivnoj prostoriji sjedi striček Adolf, gleda u karu Europe dok u krilu drži razdraganu djevojčicu. Ispod tiskovine tekst: Vidiš Angelica, ja ih nisam uspio uništiti topovima zato to ih ti uništi Unijom. ....Izgleda da je Adolf sježio III reich a Angelica uspješno IV. Jesu li oboje učili od Kalamarka?

  • JO 24.06.2016.

    U NADI je spas !!

  • Coprnica Agram 24.06.2016.

    merkelica ode i ti! hahahahahahahahahaha znas da te ne volimo samo zalosno da to poceli britanci jer i doma te nevole ali nisi dala, e sad si gotova

Komentiraj...
Vidi sve komentare