To je to što me zanima!

Mesić: Jezerinac se valjda više neće baviti politikom

Mesić je odbio komentirati odluku igrača Dinama da se javno svrstaju uz HDZ pred izbore dodavši da prepušta njima da odluče što će dalje napraviti
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Stjepan Mesić ponovio je u utorak kako očekuje da se biskup Juraj Jezerinac neće više baviti politikom dok je vojni ordinarij dodavši da "u vojsci ne može biti politike".
 - Mi smo isključili politiku iz vojske i to se odnosi na sve u Hrvatskoj vojsci - rekao je predsjednik. Mesić je odbio podrobnije komentirati odluku igrača NK Dinama da se javno svrstaju uz HDZ u predizbornom razdoblju i dodao kako bi on prepustio njima da odluče na koji će način dalje djelovati. "Neka procijene sami što se dogodilo i što bi se trebalo događati", kratko je dodao. Mesić je također, upitan kako komentira tvrdnje da je istraga o tragediji na Kornatima manjkava, rekao da o tome ne zna ništa, ali kako zna da sud mora utvrditi istinu i da je sve pred pravosudnim tijelima.
- Očekujem da će se izvesti svi dokazi i činjenice te donijeti pravedna i zakonita odluka - kratko je odgovorio Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bbatinov 13.11.2007.

    Nisam zato da se crkva miješa u politiku i izbore ali mi nije jasno zašto se ovom žestinom ne govori kad je u pitanju neki veći problem koji se tiče cijelog naroda ili bar većine, a osim toga nije ovako žestoko ustrajao kad je rekao da se standard vojsci treba popraviti

  • prizemlje 13.11.2007.

    Ma neeee,shvatio Mesko da ima još malo mandata,pa ko\" veli da i on bude sad aktivan....do sada je(godinama) na sva događanja izjavljivao i ograđivao se(zato postoje službe,koje će riješiti blablaa)a sad je on uzeo sve u svoje ruke....e razumijem da mi svi imamo 2lica,kako bi se reklo,ali ON ima 5(čini mi se)

  • strazica 13.11.2007.

    počelo se predsjednika svašta pitati,a kada je trebalo dati \"nešto veće\" ovlasti mnogi su se bunili! Sada bi trebao sve znati i komentirati,kao da je glasnogovornik onih koji nemaju vremena niti petlje,pogledati narodu - pučanstvu u oči!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare