To je to što me zanima!

Mesić: Ne vidim zašto se Boris Tadić tako uzbuđuje

Mesić je rekao da nije spominjao Tadićevu državu govoreći o referendumu o odcijepljenju Republike Srpske. Komentirao je i istragu protiv Polančeca
Vidi originalni članak

Predsjednik Stjepan Mesić u Kutjevu je rekao da ne vidi zašto se predsjednik Srbije Boris Tadić uzbuđuje kad on nije govorio o njegovoj državi. Komentirajući Tadićevu reakciju na izjavu oko mogućeg referenduma u BiH dodao je da bi bilo opasno da se provede referendum i Republika Srpska pripoji Srbiji. Po njemu bi tada granice praktički došle do Karlovca i to bi promijenilo arhitekturu ovog dijela Europe, piše Večernji list.

ZAŠTO NA DUŽNOSTI NIJE GOVORIO DA NIJE NEDODIRLJIV?
Mesić je komentirao i istragu protiv Damira Polančeca te se zapitao zašto Polančec nije rekao da nije nedodirljiv dok je bio na dužnostima u Vladi. Dodao je da se neće miješati u istragu koja je u tijeku. U Kutjevu je bio na vinskim feštama  te s vinarom Ivanom Enjingijem zarezao trsje i blagoslovio lozu povodom blagdana sv. Vinka.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • konjica 23.01.2010.

    Stipe ..tek su sada shvatili da ih jebeš u zdrav mozak još od gostovanja u emisiji kod A.Tijanića,za neupućene četničina na kvadrat pao na foru o nalivperima i slično.

  • dalmatar 22.01.2010.

    Dodik je četnikos koji je javno reka da ne prizna BiH. Sve ove godine mediji su sami prozvali taj entitet "Republika Srpska", a oni su u međuvremenu se iznutra pripremili da se odcijepe.Logično je da će onda jednom doći do pripojenja,a to vam je gospodo malo manja v.Srbija. Dobro Masić kaže, samo se kasno probudija.Bosna je samo rezultat statusa quo na prvim crtama.To je područje čisto etnički i dogodit će se sindrom Kosova jednom. BiH je od Daytona u komi ,,živi samo na aparatima....Nema se HV šta mišat u koridor.Šta ga nisu uzeli kad su mogli...

  • manuelkan 22.01.2010.

    nije Republika Srpska ni mesiceva ni tadijiceva nego SRPSKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare