To je to što me zanima!

Mesić u Biogradu zabavljao obožavateljice pošalicama

Na kavi s „Biograjkama“ odjekivala je čitava riva od smijeha. Biograđanke su Mesiću darovale ulje na platnu, a dogovorili su i ponovan susret
Vidi originalni članak

Biograđanke su u srijedu došle na svoje. Nakon 17 godina čekanja, dočekale su da za njihov stol sjedne predsjednik Stipe Mesić. Dočekale su ga klapskom pjesmom, te mu darovale i ulje na platnu, jeftinije od 500 kuna, kako ga predsjednik ne bi morao ostaviti Uredu nakon što odradi posljednji mandat. Mesićeve veze s Biogradom sežu u osamdesete godine, kada je vodio projektni biro, koji je radio i na biogradskom području. Tako se Gordana Toth prisjetila da je građevinsku dozvolu za njezinu kuću potpisao upravo Stipe Mesić. Na kavi s „Biograjkama“ odjekivala je čitava riva od smijeha zbog predsjednikovih pošalica. S damama je predsjednik dogovorio još koji susret. Mesić je na nagovor novinara po prvi puta komentirao i jedan predsjednički bračni par. Francuskoga kolegu Nicolasa Sarkozya i njegovu mladu suprugu Carlu Bruni.
- Pa ne bih ja rekao da je ona njega zasjenila tijekom posjeta Velikoj Britaniji. Ona je nešto novo u njegovom životu i javnost to vidi. Rastao se od jedne žene, oženio drugu, znatno mlađu, a slušajte ja sam s mojom ženom 47 godina u braku pa nismo baš tako atraktivni, bio je kratak Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vea 01.05.2008.

    Prava maskota,za drugo i ne služi

  • Ćofi 30.04.2008.

    Nisu mogli nać ljepši gradić...svake godine sam tam, živio Biograd :)

  • madafakafromkroejša 30.04.2008.

    bečka škola...hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare