To je to što me zanima!

Mesić: U kampanji je bilo pretjerivanja i miješanja

Predsjednik Mesić glasovao je u Krajiškoj ulici u centru Zagreba u 9 sati zajedno sa suprugom Milkom. Kampanju je ocijenio relativno umjerenom
Vidi originalni članak

Predsjednik Stjepan Mesić sa suprugom Milkom glasovao je u 9 sati u Krajiškoj ulici u Zagrebu.
- Tko god pobijedi stvari se moraju mijenjati. Obzirom da je kampanja bila relativno umjerena, bilo je malo i pretjerivanja i nepotrebnog miješanja, ali očekujem da ćemo dobiti Vladu koja treba ispuniti puno toga jer smo pred EU i treba ispuniti uvjete, standarde i ući u EU. Hrvatska će poslije izbora ići istim putem kao i do sada, a to je onaj europski bez obzira da li pobijedi SDP ili HDZ- rekao je predsjednik Mesić.
Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić na biračko mjesto došao je sam.
Na izborima za Hrvatski sabor glasovao je u Đakovu i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije, đakovački i srijemski biskup mons. dr. Marin Srakić On je glasovao na biračkom mjestu u staroj zgradi DVD-a u Đakovu. Uoči izbora, predsjednik HBK vjernicima je odaslao poruku, pozvavši ih da izađu na izbore i obave svoju građansku dužnost.
Na biralište u Zagrebu izišla je predsjednica HNS-a Vesna Pusić, a u Bjelovaru i predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić. Anto Đapić, predsjednik HSP-a glasao je u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Hacker-ri 26.11.2007.

    Ej vidim ja dobar ovaj Mesic :) nadam se da ce bit pametan ovog puta ! Nemoj molim te da opet imam meku stolicu, ocu i pojest nesto posteno za 20 kn ko ovi u menzi tamo !

  • entoni 26.11.2007.

    PIŠE KOMENTIRAJ, NE PIŠE DOPISUJ SE I PRESERAVAJ !!!!!!!!!!!!! Nije bila dovoljno dinamična kampanja,osim vodećih i bazirala se na spotovima i prepucavanjima !

  • Snow White 25.11.2007.

    ma blentava primitivcina... da! bilo je pretjerivanja i mijesanja =D

Komentiraj...
Vidi sve komentare