To je to što me zanima!

Mesić: Uskoro ćemo vidjeti s kakvim Nikolićem imamo posla

Mesić za novosadski Dnevnik piše kako će se u 'prijelaznom roku' za Nikolića vidjeti imamo li posla s Nikolićem, četničkim vojvodom, ili s redizajniranim Nikolićem
Vidi originalni članak

Kako je on već napravio nekoliko političkih zaokreta u svojoj karijeri, ne isključujem mogućnost da takav manevar napravi i sada", napisao je bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u autorskom članku za današnji novosadski Dnevnik dodajući kako "Nikoliću treba otvoreno reći šta se kod njega ne može tolerirati" i odrediti mu "prijelazni rok".

- U tom razdoblju će se utvrditi imamo li posla s Nikolićem, četničkim vojvodom, ili s redizajniranim Nikolićem, svjesnim realnosti u kojoj živi i, još više, potreba zemlje kojoj je stao na čelo. Što se njegovih želja i snova tiče, najbolje neka ih ostavi za sebe. Živi se i radi u realnosti - drži Mesić.

Mesić piše kako "Srbija ne mora nikada priznati državu Kosovo, ali mora omogućiti drugima u regiji da surađuju s Kosovom i mora otvoriti granicu prema Kosovu, u krajnjoj liniji zbog perspektive tamošnjih Srba" poručujući kako "budućnost nije u mijenjanju granica, nego u njihovom otvaranju". Prema Mesićevu mišljenju, Nikolić će prvu priliku, zna li se postaviti tako da ne bude smetnja regionalnoj suradnji, imati u politici prema Bosni i Hercegovini.

- Bude li imao snage učiniti ono što njegov prethodnik nije, naime, poručiti Srbima u BiH: vaša je domovina Bosna i Hercegovina, vaš je glavni grad Sarajevo i rješenje svojih problema potražite tamo, onda znamo da s takvim predsjednikom Srbije možemo dalje - ocjenjuje Mesić u tekstu za današnji novosadski Dnevnik.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • marnik954 11.06.2012.

    Daj g. Mesiću ne bute naivac. Kaže ona narodna; "ako se srbin ne posveti onda ti se osveti" E pa sada ti čekaj da vidiš što će od toga da bude. Ovo je iz životnog iskustva,a ne rekla kazala, iako bih iskreno volio Nikolićev preobražaj u pozitivnu ličnost, u što uveliko sumnjam.

  • Skorp 10.06.2012.

    Mesiću, ne lupetaj, informacija o novcu za stanove nas zanima, to bi mogao reči.

  • ujo66 10.06.2012.

    mesic se kao i uvijek pravi lud i pokusava nesto uloviti u mutnomu

Komentiraj...
Vidi sve komentare