To je to što me zanima!

Mesić: Zabraniti Jezerincu da se miješa u kampanju

Predsjednik Mesić reagirao je na Jezerinčevu propovijed kazavši da vojni biskup kao dio vojske ne može sudjelovati u predizbornoj kampanji
Vidi originalni članak

Vojni ordinarij Juraj Jezerinac u svojoj je propovijedi u crkvi Gospe Fatimske u Belaju govorio o predizbornoj kampanji. Rekao je i da su obećanja nekih političkih stranaka sotonska. Predsjednik Stjepan Mesić reagirao je na Jezerinčevu propovijed te zatražio susret s papinskim nuncijem Francisom Javierom Lozanom.
- Jezerinac me u svojoj izjavi nije naljutio, ali on kao dio vojske ne može sudjelovati u predizbornoj kampanji - rekao je predsjednik. Dodao je kako će u slučaju da se takve izjave i dalje nastave, poduzeti sve potrebne mjere.
- U vojsci ne može biti onaj tko se bavi politikom - zaključio je predsjednik Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • entoni 06.11.2007.

    Ljude zdravog razuma poput bbatinov-a, s.t.a.l.k.e.r.-a i grasshopper-a bi zaista trebalo biti puno više !!!!!!!!!!!!!! Bilo bi ljepo vidjeti ih u saboru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boga poštujem i molim se a nad Klerom se zgražavam po čemu oni sljede Bibliju?!.... Blago siromašnima kaže Bozanić,možda se smatra siromašnim , jer nema avion ? Zašto političari sjede na misi u prvom redu kad dođu u Katedralu a ne bakice i inače kako se sjedi? Pred Bogom smo svi isti, ali od kuda da oni to znaju? Zarađuju na Bogu Isus je propovjedao skromnost!!!!!!!!!!!!!! A vozni park i kuće naših svečenika,izbacivanje ljudi iz njihovi kuća????.....Pročitajte koji put Bibliju, dragi Bog je za sve koji ga štuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • bbatinov 06.11.2007.

    Tko god je katolik i vjernik dobro poznaje riječ Božiju i ako u nju vjeruje živjet će po njoj, ali ovo šta se događa kod nas nema veze ni sa crkvom ni sa Bogom.Svi oni iza oltara propovijedaju o odricanju pomoći drugima i sl. a svi voze bjesna auta, natječu se tko će sagradit veći župni ured pa onda crkvu itd.,a sve sa grbače ovog jadnog naroda.Ja se više ne mogu ni ispovjedit kad znam da je fratar griješniji od mene.

  • user_17701 06.11.2007.

    Ja se ne ponosim ničim, ni to što sam katolik ako već jesam i hrvat. Ponosim se jedino time što sam bliže čovjeku nego Bogu. A što se tiče ovog vojnog fosila koji brblja na račun HDZ-a, a nema veze ni sa onim što je niti što predstavlja. Izađimo sni na izbore da takvi kao Jezerinec ne glasaju i u naše ime pa nek se potuca zajedno sa HDZ-om u nekoj kleti. Ak je on božji čovjek ja sam drvena Marija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare