To je to što me zanima!

Izbjegavala sudar: Mesićeva kći naletjela na dva pješaka

Djevojka je oduzela prednost autu Nissan kojim je upravljala kći Stjepana Mesića, Saša Mesić (53). Žena je naletjela na dvoje pješaka, a oboje su teško ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Djevojka (29) je u nedjelju oko 16.10 sati na križanju Gundulićeve i Masarykove ulice u Zagrebu krenula ravno dok je bilo žuto svjetlo na semaforu te nije propustila vozila s prednošću prolaska.

 - 29-godišnjakinja je upravljala Renaultom Twingom bjelovarskih registracija kolnikom Gundulićeve ulice u smjeru sjevera. Dolaskom do raskrižja sa Masarykovom ulicom dok je na semaforu je bilo upaljeno treptavo-žuto svijetlo, zadržavala je smjer kretanja ravno, a da prethodno nije propustila sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska - izvijestila je zagrebačka policija.   

Večernji list javlja kako je oduzela prednost autu Nissan kojim je upravljala kći Stjepana Mesića, Saša Mesić (53). Žena je u naletu sletjela na nogostup Masarykove te je naletjela na djevojku (25) i muškarca (85). Pješaci su teško ozlijeđeni, a prevezeni su u KBC Sestre milosrdnice.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Mate59 28.05.2014.

    nevjerovatno i jadno novinarstvo,lik unapred opravdava Mesičku,prije istrage i utvrđenih činjenica,tragedija od plačenog novinara!Zabrana rada i pisanja u glasilima!!

  • liliana 27.05.2014.

    Ako je trepćuće žuto svi moraju kod raskršća stati i pogledati da li slobodan prolaz.Bez obzira što je bila u ulici sa prednošću prolaska,normalan vozač će stati i pogledati.Bar ja tako radim,ako ne radi semafor.Prije svega štitiš sebe na taj način.

  • liliana 27.05.2014.

    a da je gospođa možda malo polakše vozila,tragrdija bi bila manja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare