To je to što me zanima!

Metalna šipka probola ga u vrat i izašla kod stražnjice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ruski radnik Nikolas (30) pao je s dva metra na metalnu šipku debelu 2 cm. Pet sati bio je nabijen na njoj. Nakon nesreće je odustao od građevine
Vidi originalni članak

Građevinar Nikolas Kolesničenko (30) pao je sa zgrade dok je slavio kolegin rođendan na gradilištu u ruskom Krasnodaru. Nesretni radnik sletio je točno na metalnu šipku. Armatura mu je ušla kroz vrat, a izašla kroz prepone. Građevinar je pet sati na gradilištu bio nabijen na šipku debelu dva centimetra. Visio je naopačke. Čim su došli do mjesta nesreće, liječnici su zaključili da je Nikolas zasigurno mrtav. No zaprepastili su se izmjerivši mu tlak jer je on bio kao u zdravog čovjeka. Dežurna liječnica morala je zapaliti cigaretu kako bi se smirila jer nije mogla vjerovati da je muškarac preživio. Dvije ekipe kirurga tri su sata operirale građevinara. Šipka Nikolasu nije oštetila nijedan vitalan organ.
- Izgledao sam kao šiš-ćevap dok sam naopačke bio naboden na armaturu. Nije mi jasno kako sam uspio pasti na tu šipku. Zadnje čega se sjećam jest da sam kolegi htio nešto dodati, no odjednom sam pao. Nakon toga probudio sam se u bolnici - prisjetio se Nikolas. Nakon prve uslijedila je i druga operacija. Nicholasu je na usta dok je jeo u bolnici počela ići krv. Bio je klinički mrtav, no liječnici su ga vratili među žive. Armaturu koju su izvadili kroz vrat sačuvali su u bolnici kao sjećanje na bizaran slučaj. Nikolas se nakon nesreće zaposlio kao zaštitar, odustao je od građevine.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • NikaCoolerM 16.07.2009.

    Ko nego Rus!!! uvijek su magnet za takve \"pizdarije\"-čudo, kak kaže ćiro

  • mayhem26 16.07.2009.

    Da je pao kod nas poslali bi ga kuci i rekli pijte caja i andola,te po potrebi dodjite na kontrolu............

  • markeđani 16.07.2009.

    da je pao trijezan ne bi prezivjeo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare