To je to što me zanima!

"Mi ćemo spriječiti posjet Vučića ako neće država"

Bivši Šešeljev radikal Aleksandar Vučić za nedavnog je posjeta Srbima u zadarskom zaleđu kazao da nikada nije čuo za zločine u Škabrnji
Vidi originalni članak

Vučić je prošao 500 metara od mjesta gdje je moj otac zaklan, a kazao je da ne zna gdje je Škabrnja! Sad prijeti da će opet doći. Ako ga u tome ne spriječi hrvatska država, spriječit ćemo ga mi! - kazao je pred tristotinjak prosvjednika na Narodnom trgu u Zadru ratni zapovjednik bataljuna Škabrnja Marko Miljanić.
Prosvjed „Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!" organizirao je Tornado s namjerom "da odlučno kažu NE, svima onima koji i dalje teže ideji velike Srbije i svim Hrvatima kojima takve težnje ne smetaju". Prosvjed je odgovor na nedavni posjet bivšeg Šešeljeva radikala Aleksandra Vučića zadarskom i šibenskom zaleđu, te njegovu izjavu kako ne zna gdje je Škabrnja.
- Gotovina, Norac i drugi generali trunu u Haagu, a što rade četnici? Oni uživaju na Brijunima i snimaju filmove. Thompson nema pravo održati koncerte, a Lepa Brena i razne Bajage harače po Hrvatskoj. Sad hrabri Pupovac i njemu slični žele doći u Škabrnju. Neće doći dok nam ne kažu tko je pobio ljude, razrušio Škabrnju i uplakao škabrnjske majke - kazao je Miljanić praćen pljeskom okupljenih.
Bivši vođa Tornada kazao je kako je razočaran inferiornošću države. Prosvjednici su tijekom mirnog prosvjeda u rukama držali i imena 86 škabrnjskih žrtava s datumom rođenja, te su upalili baklje. Jedan od starijih prosvjednika nosio je natpis „Četnici su oni koji primaju četnike".

Idi na 24sata

Komentari 27

  • donne 13.12.2008.

    sigurno je BIO JEDNAN MEĐU NJIMA pa se nesmije otkriti

  • osask 13.12.2008.

    Žalosno da se u državi koju smo branili moramo sami organizirati protiv četnika koji šire Šešeljeve teze o ideji Velike Srbije.Gdje si pravna državo!Pozdrav braći po oružju iz Siska!

  • user_30613 13.12.2008.

    nisam zna za prosvjed,ovde nema sto traziti,bice meta,a metak ce da bude jaje od kokose.

Komentiraj...
Vidi sve komentare