To je to što me zanima!

'Mi nećemo ukidati županije i autoceste davati u koncesiju'

Šef HDZ-a napokon je progovorio o gospodarskom planu njegove stranke. Rekao je da uloga Hrvatske narodne banke mora biti 'aktivnija' u gospodarskom oporavku
Vidi originalni članak

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko napokon je progorio o gospodarskom planu njegove stranke. U intervjuu za Večernji list rekao je koje poteze neće povući kad HDZ dođe na vlast, a manje je spominjao što će točno raditi.

- Ukidanje županija ili smanjivanje njihova broja ne dolazi u obzir! Protivimo se monetizaciji autocesta i uvođenju poreza na nekretnine - rekao je Karamarko, a dodao je kako uloga Hrvatske narodne banke mora biti “aktivnija” u gospodarskom oporavku. Nije htio otkriti imena budućih ministara.

Rekao je da je HDZ potpisao sporazum s uglednim IFO institutom iz Münchena koji savjetuje bavarsku vladu i sudjelovao je u prilagodbi i uključivanju bivše Istočne Njemačke u tržište tadašnje Zapadne Njemačke. Oni će im pomoći da nađu rješenja za gospodarsku situaciju. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Zorba 06.10.2014.

    Vrijedja me kao covjeka kad ovo nesto karamarko nudi rjesenje za buducnost Hrvatske

  • mariocalabrese 05.10.2014.

    Kalamalko i ekipa ce izmisliti jos paar zupanija paar gladova i paar opcina da bi nam jos paar tisuca uhljeba natovarili na grbu.Sto se tice autoceste nedamo u koncesiju nego smo graditi nove da nam bude bolje???

  • Kara Marko_1 05.10.2014.

    Nećete Dat u koncesiju nego Prodat, tako je lakše i bolje !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare