To je to što me zanima!

'Mi smo eurosuper 98 dok su oni super, a na super ide Fićo..'

Na predizbornom skupu Narodne koalicije u petak popodne u Slavonskom Brodu šef SDP-a Zoran Milanović rekao je kako oni, za razliku od HDZ-a imaju ulaznicu za 21. stoljeće
Vidi originalni članak

Mi u Narodnoj koaliciji imamo ulaznicu za 21.stoljeće, neka iz HDZ-a dođu da im pokažemo kako izgleda, jer oni su stranka i koalicija 20.stoljeća, nažalost tako je. Oni su super, a mi smo eurosuper 98, na super idu stojadin,fićo, yugo, to je nekad bilo dobro, ali trebamo bolje i više - rekao je šef SDP-a Zoran Milanović na predizbornom skupu Narodne koalicije u petak popodne u Slavonskom Brodu.

- Priča o 41-oj, o Udbi i drugim stvarima je gotova, i dosta je, što je bilo bilo je, neka se svatko pogleda u zrcalo, ali se sa time nećemo pomaknuti ni za korak, to nas štopa. Narodna koalicija zna što bi sa sobom, koju ne proganjaju aveti prošlosti, koja ne liječi svoje i neke druge komplekse na drugom političkom protivniku nego želi sraz ideja, recimo o porezima, nema važnije teme od toga u miru. Pokušavao sam to afirmirati na ovim debatama ali druga strana na to jer nespremna i nezainteresirana, samo mogu vjerovati da će hrvatski narod i hrvatski građani iz toga izvući zaključak. Mi smo za naprednu, progresivnu Hrvatsku, konkurentnu, koja će na ljestvicama konkurentnosti rasti svake godine za 10 mjesta, što se i dogodilo za našeg mandata i to nije slučajno -rekao je šef SDP-a Zoran Milanović na predizbornom skupu Narodne koalicije u petak popodne u Slavonskom Brodu. 

Dodao je da u zadnjih osam mjeseci kao da smo imali posla sa ljudima koji naprosto ne shvaćaju što je u hrvatskom interesu.

- Dužnost premijera i cijele Vlade kao da je namjerno obezvrijeđena, kao da je to nekakav trećerazredni posao, sezonski na mjesec dana pa ideš. To je prevažno za našu zemlju, to nije pitanje ideologije i svjetonazora, očitovanja o nekakvim im smiješnim pozdravima iz 43. i 45.godine, to je pitanje sudbine naše zemlje i nnjzine konkurentnosti, što ćemo proizvesti, to je i usluga, to je kvaliteta, da ono što svi danas znaju u svijetu raditi proizvedemo bolje i kvalitetnije. Peta izborna jedinica je najteža izborna jedinica, za moju stranku i koaliciju koje sam vodio, pa i za Narodnu koaliciju. Nećemo i ne mogu vam obećavati nemoguće, nismo tu da se borimo za ljubav nego razum ljudi - zaključio je skup u Slavonskom Brodu Zoran Milanović. 

 Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Zmar116 20.08.2016.

    Ha ha ha,ovog Zokija bi SDP trebao pod hitno, poslati na put oko svijeta dok poćne predizborna kampanja...Da nas sve skupa poštede ovih njegovih velikih mudrolija i bisera...Apropo fiće i mercedesa,nekad u jugi jedna od omiljenih pjesama hrvatske emigracije ,a i svekolikog pućanstva je bila:"Druže Tito kupit ću ti Fiću,a Mercedes Anti Paveliću"...Ondašnja emigracija je napokon shvatila da ništa od Hrvatske bez saveza lijevih i desnih,pa su u skladu i sa tim sklopili ovaj pjesmuljak...Tito im više nije bio baš tako veliki crni vrag..Vrhunac ljubavi zmeđu Tita i ustaša nabrijanih na svekoliku hrvatsku pomirbu,bio je u pjesmi"Druže Tito ljubim te u ćelo daj obuci ustaško odijelo".

  • siroce777 20.08.2016.

    a sto troši helikopter i koliko košta let na relaciji zg-ri

  • SamoJedanPoljubac 20.08.2016.

    Ala ga ovaj kenka i to konstantno.Sjetite se samo kad je došao na vlast kako je na sva usta laprdao da se neće osvrtati na rad prošle Vlade nego će samo gledati naprijed i raditi za dobrobit države i svih njenih građana.Što smo ono slušali u te 4 godine??Pa non stop smo samo slušali o nekakvim kosturima iz oramara,isprazne floskule,demagogiju,laž,bahatost.Sad krenuo da kao neće o razdoblju '41.-'45.,a non stop su mu puna usta ustaša.Da ne nabrajam ostale bedastoće koje je izjavljivao.Kako onda vjerovati Milanoviću i dati mu povjerenje za još jedan mandat na čelu Vlade RH??NIKAKO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare