To je to što me zanima!

Mi smo samostalno i neovisno tijelo te postupamo po Ustavu

Nakon što je Kosor izjavila da će se sastati s Bajićem, oglasio se DORH i priopćio da je samostalno i neovisno tijelo koje postupa u skladu s Ustavom i zakonom
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo Hrvatske izdalo je u četvrtak priopćenje kako bi izvijestili javnost da je DORH samostalno i neovisno pravosudno tijelo koje postupa u skladu s Ustavom i zakonom. Odlučili su se na takvo priopćenje zbog brojnih upita i komentara u medijima. Oglasili su se nakon što je Kosor izjavila kako će se sastati s glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem i vidjeti što Vlada može učiniti u zaštiti hrvatskih interesa u Ini. Dodaju kako u izvršenju poslova iz svog djelokruga, tijelo postupa u skladu sa Ustavom i zakonom.

- Ovo pogotovo kada su u pitanju istrage koje provodi Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a koje su prema odredbama Zakona o kaznenom postupku tajne, stoga niti Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta niti Državno odvjetništvo ne mogu i neće davati bilo kakve informacije ili komentare u svezi njihova tijeka - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ZdenkaGrmaca 01.07.2011.

    Bajiću, po pravnom stanju u Hrvatskoj - vidi se koliko ste neovisni??!! Da je trunka istine u tome, nebi se uvelike klonirali lopine. Ratna i poratna pljačka državne imovine, njeno strogo sankcioniranje bi funkcioniralo??? Pokradene milijarde = nikome nije oduzeta imovina a kamoli kažnjeno. Ma nitko normalan u ovoj opljačkanoj i prevarenoj zemlji ti nevjeruje!!!

  • crespo1607 01.07.2011.

    haha dobar vic pred spavanje bajicu...

  • optimist2 30.06.2011.

    Apsolutno je nedopustivo da Mladen Bajić toliko dugo obnaša"ulogu" državnog odvjetnika.vrijeme mu je da ode jer bi ga većina građana zauvijek smijenila.Karamarko i Bajić nisu nezavisne osobe već žrtve u žrvnju dnevnog politikanstva na dnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare