To je to što me zanima!

Michael Jackson osuđen na 7 godina zbog silovanja dječaka

Muškarac je u studenom prošle godine oteo i seksualno zlostavljao dječaka (11), kojeg je policija dva sata nakon nestanka pronašla u njegovom stanu golog
Vidi originalni članak

Pedofil iz Velike Britanije koji je ime promijenio u Michael Jackson (50) dobio je zatvorsku kaznu od sedam godina zbog napastovanja dječaka (11) prošle godine te zbog još nekoliko kaznenih djela. Sudac na sudu u britanskom Oldburyju u ponedjeljak je istaknuo kako je Jackson "noćna mora svakog roditelja". Muškarac je u studenom prošle godine oteo i seksualno zlostavljao dječaka (11), kojeg je policija dva sata nakon nestanka pronašla u njegovom stanu. Dječak je bio gol te zavezan za radijator.

Majka napadnutog dječaka na sudu je rekla kako im je taj napad stvorio mnoge probleme. Dječak od onda više ne želi izlaziti sam iz kuće te nigdje ne ide bez psa koji ga čuva, piše Daily Mail. Sudac je istaknuo kako ne može ni zamisliti užas dječaka kojeg je Jackson napao. Dodao je kako mu je i drago da muškarac nije pobjegao, a upozorio ga je da bi mogao doživotno biti u zatvoru, ukoliko ga osude za sve optužbe. 

Jacksonovo pravo ime je inače Albert English, a ima oko 20 prijava zbog sličnih kaznenih djela još iz 1973. godine. Na sudu je priznao kako je 1983. godine oteo curicu (13) te ju je maltretirao sedam sati. Na sudu je priznao i sve za što ga terete.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Cezar9 08.11.2012.

    Naj gnjusnije kazneno djelo koje poznaje KZ je zasigurno pedofilija....Takve osobe, bolesnici..zaslužuju smrtnu kaznu!!! Ako se pak osude na robiju, treba im izreći doživotnu i staviti ih u ćeliju, sobu sa okorjelim pederima..pa neka ga guze do smrti..

  • 08.11.2012.

    Kastracija i bar 30 godina zatvora, da niti ne iziđe živ.

  • povjetarac15 08.11.2012.

    To su one nebuloze u zakonu. Slilovao dječaka, dvadeset prijava, djevojčicu 13 godina maltretirao 7 sati..... Pa šta im još treba da ga liše slobode???? (Da ne napišem i nešto gore...)

Komentiraj...
Vidi sve komentare