To je to što me zanima!

Michelle ne želi biti prva dama i prijeti razvodom?

Michelle Obama navodno je suprugu kroz suze rekla da ga mrzi zbog života koji trenutno vodi te mu zaprijetila razvodom ako se opet kandidira
Vidi originalni članak

Michelle Obama (46) grcala je u suzama i čak zaprijetila razvodom ako se Barack Obama ponovno kandidira za predsjednika, piše američki tabloid National Enquirer. Navodno mu je u lice vikala da ga 'mrzi jer ju uvukao u sve ovo' te da joj je dosta života u Bijeloj kući i uloge prve dame. U isto vrijeme Michelle glavobolje navodno zadaje i Obaminim savjetnicima jer je isplanirala još jedno putovanje s prijateljicama i preuređenje njihova doma u Chicagu što bi moglo koštati i do dva milijuna dolara. Nedavno je preuredila i Obamin ured, a savjetnike brine kako bi nacija mogla pomisliti da predsjednikova žena živi kao da je upravo dobila na lotu.
- Poludjet će ako ode na još jedan egzotični odmor i neće ih biti briga što preuređenja Bijele kuće i njihova privatnog doma financiraju donatori. Sve to odašilje pogrešnu poruku - rekao je izvor iz Bijele kuće i dodao kako Michelle voli skupe dizajnere i priređivanje elegantnih večera. Ekonomska kriza na nju nema utjecaja, zaključio je Enquirerov izvor.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Stasha 29.09.2010.

    Sve ovo je istina...navodno...hahaha

  • bustedagain 29.09.2010.

    LOL...Otkad to 24h zna sta Michelle Obama misli

  • lenlen 29.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare