To je to što me zanima!

Michelle Obama na balu je pokazala novu bob frizuru

Supruga američkog predsjednika Michelle Obama blistala je na koncertu country glazbe u Bijeloj kući. Odjenula je bijelu haljinu sa šljokicama
Vidi originalni članak

Michelle Obama ponovno je dokazala da joj s pravom govore kako je na vrhu lista žena s najviše stila. Novu popularnu bob frizuru pokazala je u bijeloj haljini na koncertu u Bijeloj kući. Otkako joj je muž postao predsjednik SAD-a, Michelle se nalazi među ženama s najviše stila. Sunarodnjake ukusom i izborom odjeće podsjeća na slavnu Jackie Kennedy.
Predsjednik Barack Obama priznao je kako je njegova supruga razlog što njih dvoje toliko sjaje kad su zajedno.
- Michelle izgleda apsolutno prekrasno, a ja sam šlampavac u našoj vezi - našalio se Obama, koji je prošlog tjedna izazvao negodovanje javnosti zbog traperica koje je odjenuo za bejzbol-utakmicu.
- Ne volim odlaziti u šoping, stoga svi vi koji očekujete da će vaš predsjednik nositi uske i moderne traperice, oprostite, ali to se neće dogoditi - rekao je Obama. Michelle je 2006. uvrštena među 25 žena koje inspiriraju, a 2007. našla se između 10 najbolje odjevenih ljudi na svijetu. Prošle je godine ponovno osvanula na popisu najbolje odjevenih žena.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dambo 27.07.2009.

    Sto ti znaci marketing.Tamo netko u Americi napisao bla,bla,bla...ikona stila,inspirativna,ovakva,onakva.I sad ceo svet pise bla,bla,bla.Ma zena je sasvim prosecna.Moze si dozvoliti garderobu kakvu hoce.A sto mislite kako bi izgledala svaka nasa zena kad bi imala toliko para pa da obuce sto joj volja a?Ne bi ste verovali.....a ne rintaciti negde 10.12,....sati ...da bi prezivjele.Nije zavist u pitanju vec realnost...otvoris oci,dobro pogledas ono o cemu se pise i sam prosudis.

  • Rado Wolf 26.07.2009.

    Dok su američke prve dame mijenjale frizure,negdje su djeca i žene ginuli od američkih bombi. Sve dok nas je briga kako se šišaju i oblače državnici i oni oko njih ovom planetu nema sreće. Za onog novinara koji piše o ovome tj prepisiva iz stranih novina dižem kapu. Vi ste pravi novinar-istina je najbitnija. Ova vijest je od velike važnosti našem puku. Molimo da nas pravovremeno obavijestite ako joj negdje proviri sisa.

  • user_34983 23.07.2009.

    zavist? ha-ha-ha. moja žena. ma mrak. najbolja. al ne umislja da je ikona stila. normalna je. a ja se pitam kako vas dvi izgledate kad branite ovu ljepoticu. grdobine jedne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare