To je to što me zanima!

Michelle premjestila Obamu da ne sjedi pokraj lijepe Dankinje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Danska premijerka i američki predsjednik su se došaptavali na komemoraciji Mandeli, a Michelle je bila ljubomorna. Supruga je premjestila i sjela do premijerke
Vidi originalni članak

Danska premijerka Helle Thorning-Smith je u utorak na komemoraciji Nelsona Mandele napravila Michelle Obamu ljubomornom. Helle je sjedila do njezinog supruga Baracka, došaptavala se s njim, smijala, a u jednom su se trenutku ona, Obama i britanski premijer David Cameron fotografirali mobitelom. 

Michelle je u početku mirno sjedila i mrgodila se, ali je zajedničko fotografiranje očito prelilo čašu pa je odlučila "doskočiti" veseloj Dankinji. Supruga je jednostavno premjestila i sjela se između Baracka i Helle. Njima to, očito prema izrazima lica, i  nije baš bilo previše drago. 

Opljačkali kuću Desmonda Tutua

Dok je bio na komemoraciji Nelsonu Mandeli, Desmondu Tutuu južnoafričkom biskupu, je netko opljačkao kuću. Lopovi su provalili u njegovu kuću u predgrađu Cape Towna. Ovo je drugi put u zadnja tri mjeseca da mu je kuća opljačkana. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • kruskeijabuke 12.12.2013.

    Ima mali sadnicu pa se zena prepala da je ne zasadi na nepoznatom terenu

  • Lori Loredana 12.12.2013.

    Dobro je napravila Michelle, osim toga nisu došli na svadbu, nego na sprovod. Totalno neprimjereno ponašanje i Dankinje i Obame.

  • Fenix 12.12.2013.

    Nikad zapad nije suzu pustio za nikim. Uzas !! Ovo vise izgleda na veselje nego na tugu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare