To je to što me zanima!

Migrant osumnjičen za pokušaj teškog ubojstva jer je autom pokušao pregaziti policajce

Kad su policajci prišli kombiju i rekli vozaču da izađe iz kombija, prvoosumnjičeni 22-godišnjak ih je pokušao pregaziti. Jedan policajac tada je ispalio hitac prema kombiju
Vidi originalni članak

Dvojica 22-godišnjaka, državljani Moldavije, kojih je jučer privela vukovarska policija nezakonito su ušli, kretali se i boravili u Hrvatskoj, a jednog se sumnjiči i za pokušaj teškog ubojstva na štetu policijskih službenika te za počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila i privela dvojicu 22-godišnjaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vukovarski policajci koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija su 9. siječnja oko 22 sata nedaleko od odmorišta Lubanj na autocesti Lipovac-Zagreb, s tri službena vozila, uz rotirke i sirene, okružili su kombi francuskih registracija zbog osnovane sumnje da se u njemu prevoze strani državljani koji su nezakonito prešli državnu granicu.

SKORO JU JE OTPUHALO Dramatični video iz Makarske: Cura se grčevito držala za stup, bura je podigla šleper u zrak!

Kad su policajci prišli kombiju i rekli vozaču da izađe iz kombija, prvoosumnjičeni 22-godišnjak ih je pokušao pregaziti. Jedan policajac tada je ispalio hitac prema kombiju. Ostali policaci uspjeli su vezati osumnjičenog vozača lisičinama i priveli ga u postaju. 

- U pokušaju bijega, osumnjičeni vozač je oštetio tri službena vozila Ministarstva unutarnjih poslova - priopćili su iz policije.

INCIDENT NA AUTOCESTI Drama kod odmorišta Lubanj: Krijumčar kombijem pokušao pregaziti policajce, jedan pucao

Drugoosumnjičeni 22-godišnjak se za to vrijeme nalazio u osobnom automobilu francuskih registracija na parkingu obližnjeg odmorišta Spačva i čekao da dođe kombi s njegovim sunarodnjakom. 

- U kombi vozilu je zatečeno više stranih državljana koji nisu imali nikakvih vidljivih ozljeda, i kojima je ponuđena liječnička pomoć, nakon čega su dovedeni u službene prostorije policije radi utvrđivanja identiteta i statusa boravka u Republici Hrvatskoj - navodi se u policijskom priopćenju te dodaje kako je prvoosumnjičeni 22-godišnjak  lakše ozlijeđen (površinske ogrebotine), dok nitko od stranih državljana niti policijskih službenika nije zadobio ozljede.

BIZARNA NESREĆA Nesvakidašnji prizor u blizini Čakovca: Pijan u BMW-u sletio s ceste i udario u - krov kuće!

Načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske je donio rješenje da su policijski službenici opravdano uporabili sredstva prinude.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 33beg33 11.02.2022.

    imaju li hr policajci obuku iz gađanja

  • 11.02.2022.

    Takoje

  • i.hun 11.02.2022.

    Policajce treba na dodatnu obuku. Promašili su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare