To je to što me zanima!

Migranti javili policiji da su se dvojica utopila u Mrežnici, tijela su navečer našli ronioci HGSS-a

U večernjim satima su iz rijeke izvučene dvije nepoznate muške osobe, te se s ciljem utvrđivanja njihovog identiteta i okolnosti stradavanja provodi kriminalističko istraživanje, navode iz PU Karlovačke
Vidi originalni članak

Po nalogu karlovačke policije ronioci HGSS-a su u subotu pretraživali rijeku Mrežnicu i u večernjim satima pronašli tijela dvojice nepoznatih muškaraca, a na njihovo utapljanje policiji je ukazala skupina nelegalnih migranata.

Karlovačka policijska uprava izvijestila je da su njihovi djelatnici koji rade na poslovima zaštite državne granice Republike Hrvatske danas oko podneva u mjestu Svojići kod Barilovića zatekli strane državljane, koji su izjavili da su se na slapovima Mrežnice utopile dvije osobe.

Policajci su odmah otišli na mjesto događaja, a 15 pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) krenulo je pretraživati rijeku.

- U večernjim satima su iz rijeke izvučene dvije nepoznate muške osobe, te se s ciljem utvrđivanja njihovog identiteta i okolnosti stradavanja provodi kriminalističko istraživanje - navode iz PU karlovačke.

Hina u karlovačkom Centru 192 doznaje da stranci koji su zatečeni na obali Mrežnice, nisu zatražili azil pa je prema njima započeo proces sukladan Zakonu o strancima. To znači da će dobiti rješenje s rokom za dragovoljno napuštanje prostora Republike Hrvatske i Europskog gospodarskog prostora.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 14.06.2020.

    Po NALOGU !!!!!!! karlovačke policije ronioci HGSS-a itd ???

  • jo2hn8ny 14.06.2020.

    Eto i ILEGALCI postali humaniji. Počeli dojavljivati MUP-u gdje se nalaze oni koji ne uspiju priječi hrvatske rijeke i potoke. Hvala im na tome.

  • 14.06.2020.

    Utvrditi identitet? Svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare