To je to što me zanima!

Mihael Zmajlović iskušao svoju izdržljivost na otoku Pašmanu

Svoju izdržljivost okušala je i peteročlana ekipa Ministarstva zaštite okoliša i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Predvodio ih je ministar Zmajlović
Vidi originalni članak

Na utrci Škraping Tkon u subotu su organizirali treking utrke po oštrom kamenju otoka Pašmana. 

Svoju izdržljivost iskušala je i peteročlana ekipa Ministarstva zaštite okoliša i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Predvodio ih je ministar Mihael Zmajlović

Utrke su organizirane u tri kategorije, na 40 km, 20 km i na 10 km. Uz to se čistio okoliš i podmorje, a održan je i 5. Sajam otočnih proizvoda. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 10.03.2014.

    Nepotrebno pojavljivanje i skupljanje bodova, umjesto da uštedi trošak puta, hrane i smještaja za 5 ljudi, mogao je uputiti brzojav ili fax ili mail podrške, a za to vrijeme novce potrošene na dnevnice i put itd usmjeri u neku humanitarnu svrhu a vrijeme provedeno u "škrapingu" iskoristi za poboljšanje učinkovitosti svog ministarstva.

  • SAINT 09.03.2014.

    Još jedan nepotrebni ministar.

  • zdrawe 09.03.2014.

    kad je o poslu, o smecu rjec, onda drug ministar ima rjesenje, popustite jedni drugima i pomozite jedni drugima,,)))) a ministarstvo nece nista radit, ko ni sam ministar,,u svaki sektor ovog drustva naveliko ulazi sistem"snadi se i pomozi si" bez vladinog uplitanja,, evo sad ovo smece,, pa pomoc poplavljenima,, to kao crveni kriz apelira(citaj,hrvatska vlada) jer drzava nema love,osim za aute i razne "komisije i agencije".. pa npr dobrotvorni koncerti i sakupljanja za bolesnu djecu il slicno,, sve bi to bila zadaca drzave u jednoj normalnoj zemlji,, u kojoj politicari ne kradu i znaju sta reda i kako treba radit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare