To je to što me zanima!

Mihail Gorbačov proslavio 80. rođendan u Royal Albert Hallu

Velika Britanija: Na proslavi rođendana Mihaila Gorbačova u Royal Albert Hallu u Londonu okupila se svjetska elita. Na gala koncertu su se podijelile i nagrade
Vidi originalni članak

Gala koncert u čast Mihaila Gorbačova organizirali su u srijedu u londonskom Royal Albert Hallu. Domaćini gala koncerta su bili Sharon Stone i Kevin Spacey, a uoči svog rođendana je Gorbačov objavio kako će utemeljiti nagradu 'Čovjek koji je promijenio svijet'. Nagrada se dodjeljuje čovjeku  zbog čijeg je postignuća u razvoju globalne civilizacije, kulture, tehnologije i društvenih znanosti svijet postao bolji. 

Nagradu je dobio Tim Berners, britanski fizičar i računalni stručnjak koji je izumio svjetsku mrežu (World Wide Web). Osim njega je nagradu dobio i Ted Turner, osnivač CNN-a, te Evans Wadongo (25), jedan od najboljih računalnih stručnjaka u Keniji, koji znanje koristi u borbi za širenje obrazovanja i iskorjenjivanje siromaštva u svojoj zemlji. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • koza 01.04.2011.

    Stara potkuplena masončina. Uništio i izdao SSSR i pokrenio novu podjelu svijeta... SSSR je držao balans,a zapad se bojao komunizma i održavao dobar standard .Sad svijet pokreće onaj isti kapitalizam koji je uništio svijet 20-tih...Koji je uništio Njemačku i doveo Hitlera na vlast. Čekamo novog Hitlera,zahvaljujući takvim debilima i izdajnicima

  • spirit lamp 01.04.2011.

    Dajte prije nego sto ga popljujete tako sjetite se da je on bio taj koji je zapoceo Perestrojku i zapravo olabavio celicno uzde SSSR-a, sto je omogucilo i drugim zemljama da se otrgnu iz komunizma. On je bio prvi liberalni vodja Rusije i steta sto to Rusi nisu znali prepoznaki nego su glasovali za one gnjuse kao Jeljcin i Putin.

  • fkastel 31.03.2011.

    A što nije smeće od čovjeka to proslavio u vlastitoj zemlji. Neće smrad nego kod gospodara.Vidi se kome je radio u prilog. I što misli klaun da ga cijene. Smiju mu se iza leđa a meni se na njega riga.Trčkara po zapadu i prikuplja milostinju za izdaju valstite zemlje.Pljuc, pljuc,pljuc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare