To je to što me zanima!

Mihajlo Hrastov šesti put izlazi pred suce Vrhovnog suda

Županijski sud u Karlovcu ga je, od 1993. godine, tri puta oslobodio. No, Vrhovni je sud presude dva puta ukinuo. Mihajlo Hrastov od početka tvrdi kako nije kriv
Vidi originalni članak

Karlovačkom pripadniku Specijalne jedinice policije Mihajlu Hrastovu na Vrhovnom sudu započinje novo suđenje. Hrastovu se sudi za ubojstvo 13 i ranjavanje dvojice razoružanih neprijateljskih vojnika na Koranskom mostu 1991. godine. Od početka tvrdi kako nije kriv te kako je na zarobljene vojnike morao pucati u nužnoj obrani jer su napali njegovog suborca. 

Županijski sud u Karlovcu ga je, od 1993. godine, tri puta oslobodio. No, Vrhovni je sud presude dva puta ukinuo i vratio na ponovno suđenje, a treću je preinačio te ga osudio najprije na osam godina zatvora pa je kaznu smanjio za jednu godinu. Sada slijedi šesto suđenje. U tri dana će saslušati nekoliko svjedoka i dva vještaka. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Prva Proleterska_1 01.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • zoran_zg 31.01.2012.

    lik je rođeni ubojica i treba ga u buksu

  • debeli_1 31.01.2012.

    ovo se moze desavati samo u ljepoj nasoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare