To je to što me zanima!

Mijenjaju pravila u tvrtki da bi direktor bio SSS Jure Šundov

Sa srednjom školom trebao bi biti predsjednik uprave Županijskih cesta Split. Iz Nezavisnog cestarskog sindikata kažu da će mijenjat izjavu o osnivanju tvrtke
Vidi originalni članak

Znate, pun vam je Remetinec onih s visokom stručnom spremom. Sve sami doktori, kaže bivši splitski dogradonačelnik Jure Šundov i suradnik Željka Keruma.

On bi sa srednjom školom trebao postati novi predsjednik uprave tvrtke Županijske ceste Split (ŽCS). Iz Nezavisnog cestarskog sindikata saznali smo da će se zato promijeniti izjava o osnivanju tvrtke. Dosad je trebalo imati visoku stručnu spremu za vođenje poduzeća s 260 zaposlenih. ŽCS brine za sigurnost i održavanje cesta u cijeloj županiji.

- Ne mogu govoriti o budućnosti, možda sutra bude potres. Što god bude, bit će po zakonu - odgovara Šundov na pitanje hoće li biti novi direktor. Opaske iz sindikata da se događa “kerumizacija” tvrtke nije htio komentirati. Tvrtka, inače, nema direktora od prošlog tjedna i time je blokirano njezino funkcioniranje. HDZ i Kerumov HGS trebali bi promijeniti pravila sljedeći tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • kalabek 14.02.2014.

    iako uvijek ču vjerovati da je obrazovanje ključ uspjeha ,pored toga treba još niz faktora ,ali kada se sjetim da je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu , Onazis ,bio gotovo nepismen .onda sposobnost i obrazovanje imaju podjednake šanse

  • arwin 14.02.2014.

    Čovjek je apsolutno pošten ! Ne znam kakvo mu je znanje o upravljanju ali stoji činjenica da diploma nije više validan kriterij za visoke upravne funkcije. I on je u proteklih dvadesetak godina mogao kupiti ili čak steći diplomu nekog od novokomponiranih smiješnih veleučilišta kojima je Hrvatska preplavljena. Mogao je nabaviti diplomu Prometa ili nečeg sličnog, čime bi ponosno kandidirao za najviše upravne funkcije u državi i to sve po zakonu. Kao što su to mnogi napravili i sad sjede u ravnateljskim i direktorskim foteljama pa stoci sitnog zuba kroje sudbinu. Dakle, o Juri ne znam ništa osim da pokazuje naznake posjedovanja elementarnog poštenja i srama, a to za političara u RH nije baš uobičajena pojava.

  • NelaElez 14.02.2014.

    Jure se stvarno u ratu pokazao kao sposoban čovjek i za razliku od Keruma je kulturan. Mislim da je on sposobniji sa SSS voditi neku firmu, nego netko s lažnom diplomom ili sinčić nekoga tko je plaćao ispite na faksu. Razlika njega i Keruma u imovini je velika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare