To je to što me zanima!

Milan Bandić bi mogao ostati u Remetincu i do godine dana?

U slučaju Marine Lovrić Merzel ispitalo se 110 svjedoka, a ona je bila u pritvoru 5 mjeseci. Bandić ne planira dati ostavku, a USKOK želi ispitati čak 270 svjedoka...
Vidi originalni članak

Ako žalbe odvjetnika ne urode plodom, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić mogao bi ostati jako dugo u pritvoru u Remetincu.

Računica je jednostavna i temelji se na nedavnom slučaju bivše sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel. Naime, u njenom je slučaju trebalo ispitati 110 svjedoka, a ona je bila u pritvoru pet mjeseci, i to tek nakon što je podnijela ostavku na mjesto županice, čime se uklonila opasnost od ponavljanja kaznenog djela.

U Bandićevom slučaju USKOK treba ispitati čak 270 svjedoka, a budući da je gradonačelnik poručio da nikada neće dati ostavku na mjesto gradonačelnika, izvjesno je kako ga čeka višemjesečni boravak u Remetincu koji se možda protegne i do godine dana.

Među svjedocima zasad su Mila Horvat, Sandra Perković, Davor Jelavić, Ivo Jelušić, Slavko Kojić, Zvonimir Šoštar, Ivo Čović...

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ljubica ljubičica_1 24.10.2014.

    Kako će onda trkat po Sljemenu ?

  • Stari Vuk_1 24.10.2014.

    ako ga puste do izbora bit će predsjednik države sa 90 % glasova

  • jozabroz 23.10.2014.

    pa kaj,ima mandat do 2017,, a tad ce na novim izborima opet pobjedit,,no 2017 ce vec vecina kombinacije na vlasti imat rasprave,pretrese i takve stvari,,))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare