To je to što me zanima!

Milan Bandić DC-u oteo glasnogovornicu Ivu Erak

"Najljepšu gospođu Hrvatske" Ivu Miu Erak (29) nedavno je zaposlio zagrebački gradonačelnik Bandić u Uredu za informiranje u Poglavarstvu
Vidi originalni članak

Da, točno je. Iva Mia Erak nije naša glasnogovornica već oko dva mjeseca. Sada nemamo službenoga glasnogovornika, ali ga planiramo zaposliti odmah nakon izbora. Već imamo nekog u planu. Isto je žena i isto je plavuša, rekla je Vesna Škare-Ožbolt, predsjednica Demokratskog centra.
Bivšu glasnogovornicu i zamjenicu predsjednika zagrebačkog ogranka DC-a, Ivu Miju Erak, zaposlio je nedavno gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Navodno će u Uredu za informiranje u zagrebačkom Poglavarstvu “najljepša gospođa Hrvatske” doći na mjesto glavne glasnogovornice. Iva Mia Erak, koja je za Vesnu Škare-Ožbolt radila oko godinu dana, na svom se internetskom blogu još predstavlja kao glasnogovornica DC-a.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • entoni 20.11.2007.

    Ženska željna medijske pažnje otišla iz slične sredine ! OK za reklame ali ne bi ju za politiku,previše joj ide para za uređivanje ! Neka samo zaradi za Chanel,Dior MaxMaru i tretmane u kozmetičkim salonima ! Neke su žene zaista preskupe za novac poreznih obaveznika a niš ne rade osim osmjeha i pričica pa hop na uređivanje,vječne mladosti ! Skupi auti,dobri poslovi za muževe sve ala ova van iz politike ! Jadranka Kosor,Đurđa Adlešić,predivna i hrabra Ruža Hrvatska iz HSP-a to su političarke i model za ženu u politici !

  • gardy 18.10.2007.

    oteo bih ju i ja,da sam znao gdje se krije.bandič je heroj ulice.

  • Luka_Zg 18.10.2007.

    a njen muz, papak, to sve dopusta, ccc pa kak mu nije jasno da je ovaj oce kundacit samo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare