To je to što me zanima!

Milan Bandić: Iza mene stoje djela, a ne prazna obećanja

Spreman sam uložiti i zadnji atom snage da Hrvatska pod mojim vodstvom krene pravim putem. To znači rad i solidarnost – poručio je Bandić u Bjelovaru
Vidi originalni članak

Snimam spot s Japancem gdje me on tapše po leđima i govori kako jedino ja više radim od njega – kazao je u petak u Bjelovaru Milan Bandić, najavljujući pobjedu na parlamentarnim izborima, na Osnivačkoj skupštini Gradske organizacije Grada Bjelovara stranke, Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti. U govoru punom optimizma s kojim, kako govori, kreće u osvajanje premijerskog mandata na predstojećim parlamentarnim izborima, prvi čovjek stranke je govorio kako iza njegove kandidature stoje građani kojima je dosta životarenja. Stoga im jamči kako će izborom za premijera Hrvatska doživjeti preporod poput Zagreba. Prije svega smanjenje brojke nezaposlenih na razinu Zagreba gdje je ona  6 posto. Te standard kao u Zagrebu, a kakvim se niti jedan grad u zemlji ne može podičiti. 
- Dosta je bilo vladavine dvije stranke koje nisu ništa napravile za razliku od mene iza kojeg stoji 16 sati rada svakog dana i tako 365 dana u godini. Spreman sam uložiti i zadnji atom snage da Hrvatska pod mojim vodstvom krene pravim putem. To znači rad i solidarnost – poručio je Bandić iz bjelovarskog Hotela Central. Kazavši kako baca rukavicu Andreju Plenkoviću, Zoranu Milanoviću i Boži Petrovu, te da jedva čeka sučeljavanje, jer iza njega stoje djela a ne prazna obećanja. Na kraju je uz pljesak stranačkih pristaša i brojnih gostiju poručio kako će se 9. kolovoza obratiti proglasom koji do temelja uzdrmati Hrvatsku. 
Luka Iličić, predsjednik novoutemeljene Gradske organizacije je poručio kako je Bandić svima uzor jer je pokazao kako se samo radom i požrtvovanjem mogu postići velike stvari. Te da je cilj GO da se Bjelovar prometno poveže sa metropolom i da počne hvatati korak u standardu koji je u Zagrebu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Dominik78_1 08.08.2016.

    Lako je graditi po cjelom gradu,a radnicima Zagrebačkog holdinga smanjuje regres,božičnice itd...i još zadužuje Grad i Holding koliko može....uzima malim ljudima da bi gradio i punio đepove sebi i kumovima....

  • GoranBlazevic 04.08.2016.

    Što ste se uhvatili tih fontana kada čovjek samo želi uljepšati naš Zagreb, što ne pričate o obnovi škola, vrtića, ambulanata, igrališta, parkova i razno raznih ustanova koje je obnovio. Bandić je čovjek koji je pokazao u osvojenih 5 mandata za redom da je pravi gradonačelnik i da je pravi lider, tako da će u potpunosti dobiti moje povjerenje na izborima za premijera.

  • ivič 31.07.2016.

    pola skupa sigurno onih sa lažnim diplomama,koje si ti zaposlio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare