To je to što me zanima!

Milan Bandić je kupio novi auto za pola milijuna kuna

BEZ KRIZE: Zagrebački i pločanski gradonačelnik imaju nove automobile skuplje od 500.000 kuna. Bandić ima Passata, a Karamatić novi Audi A6
Vidi originalni članak

Nema veze što je Sanader kupio novi BMW, kad je i Bandić kupio novi automobil, dobacio je član SDP-a na “presici” stranke i otkrio da je zagrebački gradonačelnik kupio Passat R36 vrijedan oko 500.000 kn. Milan Bandić je luksuzno vozilo sa 300 konjskih snaga odlučio kupiti prije sedam mjeseci na račun Poglavarstva. Bitno mu je, kaže, da automobil odgovara instituciji Poglavarstva i da je u njemu siguran. Da je među našim političarima rastrošnost na automobilima trend, pokazuje i gradonačelnik Ploča Ante Karamatić. On si je priuštio, ali novcem iz gradskog proračuna, Audi A6. Vozilo vrijedi oko 660.000 kuna, od čega oko 180.000 kuna otpada na dodatnu opremu.
- Auto nije kupljen za mene. Njime će se voziti novi gradonačelnik pobijedi li me u svibnju - objasnio je Karamatić. Vijećnici mu zamjeraju rastrošnost u krizi, posebno što već ima Audi A8.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • damok 07.04.2009.

    govna GOVNAAA!

  • slama 30.03.2009.

    gluposti,pa i nije tak strašan auto,slažem se sa garom,zipperom i mrc@ PA GRADONAČELNIK JE GLAVNOG GRADA

  • silent_shadow 30.03.2009.

    pa jel ovo nije sramota? ljudi nemaju šta jesti a političari i kojekakve umišljene veličine si kupuju luksuzna vozila! ma sram vas sve može biti! tu nama propovijedate da trebamo stezati remenje jer je kriza, jer je recesija... a ne pitate se da li neki i imaju remen? sramota!! sram vas može bit! sve po redu! prije ili kasnije će se pokazat da možete radit što hoćete, ali ne i koliko hoćete... već će vam netko stati na kraj! i još jednom: SRAM VAS BILO!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare