To je to što me zanima!

Milan Bandić komentirao kako njegova glasnogovornica sjedi

Sad ću ja malo iznenaditi, neću šokirati našu glasnogovornicu. Vidi se da je bila na HRT-u dugo, kako je ležerna, sjedi ko Khashoggi u ovoj fotelji. To valjda prijeđe u naviku ljudima, rekao je Bandić
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić imao je u srijedu novu metu za neprimjeren govor – glasnogovornicu Dajanu Antoniju Bebek.

- Sad ću ja malo iznenaditi, neću šokirati našu glasnogovornicu. Vidi se da je bila na HRT-u dugo, kako je ležerna, sjedi ko Khashoggi u ovoj fotelji. To valjda prijeđe u naviku ljudima. Sjedi čak bolje i mirnije od Bačića (ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, op. a.). On ima malo tvrđu stolicu, a ona se zavalila ovdje, pa ti hvala lijepa - rekao je Milan Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • nec.1996 20.06.2019.

    primjereno bi bilo da si mu pokazala gace,,

  • Gora_4 20.06.2019.

    Kako sjedi....pa normalno,samo ne znam da li je u krivom stolcu po "gospodinu gradonačelniku"!?Iako tamo nitko ne "sjedi"bez njegova blagoslova!Bolesno obraćanje i to još pred medijima!Zar nitko ne vidi da je njegovo ludilo prešlo sve granice,da ga se hitno mora hospitalizirati i maknuti s mjesta gdje nikad nije smio ni prismrdjeti?!A njemu bi najbolje pristajao tronožac i zobnica(torba) u Ljutom dolcu!Za njega i bratiju vrijedi ona:SKUPE CIPELE,A OPANAK U DUŠI!

  • BranLika 20.06.2019.

    Svemir je pun neutrona, protona fotona ali i MORONA. Bandić nam je to više puta potvrdio a ova njegova opaska je briljantan dokaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare