To je to što me zanima!

Milan Bandić: "Mogu umrijeti kada napravim četiri fontane"

Miki ne odustaje: Oporbenjaci u zagrebačkoj Gradskoj skupštini upozorili su gradonačelnika Bandića da radi na dekorativnim, a ne na korisnim projektima
Vidi originalni članak

Rasprava u zagrebačkoj Gradskoj skupštini jučer ujutro počela je mlako da bi se poslije razbuktala. Milana Bandića su iz oporbe “rešetali” pitanjima, a on im je odgovarao u svom stilu.

Nenad Livun iz SDP-a prozvao je zagrebačkog gradonačelnika da pješački most preko Miramarske nema funkciju te da ima prioritetnijih stvari na kojima bi Bandić trebao raditi.

- Nemojte mi govoriti o prioritetima. Mogu umrijeti kad napravim još četiri fontane, a neki će napraviti harakiri - poručio mu je Bandić i dodao da želi lijep centar grada, a da je most koji vodi u Botanički vrt napravljen srcem, a ne da se ondje broje prolaznici.

Gradonačelnika je uzrujao i Zoran Piličić, zastupnik HDZ-a koji ga je pitao zašto u Zagrebu nema spomen-sjećanja na žrtve totalitarizma.

- Dosta je revolucije, ustaša i partizana! Meni su dva strica završila na Bleiburgu, dva na Sutjesci, što bih ja trebao biti? Budite čovjek i idemo naprijed, to nam je zadaća - kazao je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Coprnica Agram 10.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ben hur panonius 10.09.2015.

    kako je to Rudi prihvatio,on misli samo na fontane a gdje je tu Rudi i njegova buducnost?

  • bopozopo 10.09.2015.

    Troši pare na gluposti, četiri fontane zabi si u dupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare