To je to što me zanima!

Milan Bandić: Na Savici ima mjesta i za park i za crkvu

Piše se prostorno-planska dokumentacija. Imamo prekrasnu parcelu na kojoj će niknuti crkva. Na tome radimo već deset godina, rekao je u petak zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u petak oko 7 sati održao konferenciju za novinare na zagrebačkoj Savici. Govorio je o izgradnji crkve zbog koje su se neki ljudi bunili jer se boje da će "nestati" park. Bandić je rekao da na Savici ima dovoljno mjesta i za crkvu i za park.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Očekujem pozitivan odgovor Kaptola i očekujem da će biti u redu sve. Na Savici ima dovoljno mjesta za parki i crkvu i sve drugo pada u zaborav. Piše se prostorno-planska dokumentacija za to. Imamo prekrasnu parcelu na kojoj će niknuti crkva. Na tome radimo već deset godina. Bilo bi idealno da se završetak crkve poklopi s proglašenjem bl. Alojzija Stepinca svecem. Na Savici ima mjesta za vjernike koji žele prakticirati vjeru u crkvi i one koji to ne žele, a jedni i drugi će se naći u parku - rekao je Bandić. Dodao je kako će otkupiti i onoliko privatnog zemljišta koliko će biti potrebno da se razvije park. 

- Interesira me odgovor Kaptola i da li se oni slažu s ovom lokacijom. Ako se slažu, počet ćemo s pripremama - rekao je Bandić. Što se tiče vrtova, Bandić je rekao da će njih pomaknuti. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • škver 03.03.2017.

    Možete ih graditi koliko god hoćete ali nove vjernike nećete dobiti a postojeći vam sve više odlaze!!!

  • plasticnaordinacijavucko 03.03.2017.

    Jel ima mjesta za fontanu?

  • bosaaanac 03.03.2017.

    Bandić u Remetama slavi rođendane sa uvlakačima,u Remetincu će doćekati starost a počivat će kraj bazena u Poganoj vlaci, ako je to uspješnost onda netko nije normalan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare