To je to što me zanima!

Milan Bandić uvjeren da će peti put biti gradonačelnik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gradonačelnik je na svečanoj sjednici Gradske skupštine rekao da građani mogu biti ponosni na prošlih 10 godina, ali da treba više požrtvovnosti
Vidi originalni članak

U proteklom razdoblju napravili smo neke greške ili propuste, ali ljudski je griješiti. U Hrvatskoj se ljudi dijele na realizirane i nerealizirane te na normalne i nenormalne. Ja spadam u one prve - rekao je Milan Bandić na svečanoj sjednici Skupštine grada Zagreba, povodom dana Grada. Na sjednici su bili i predsjednik Sabora Luka Bebić i izaslanik premijerke Davorin Mlakar. Među uzvanicima je bio i Zlatko Canjuga, nekadašnji predsjednik Skupštine i NK Croatia.
Bandić je naglasio kako na puno toga što se napravilo u Zagrebu u posljednjih 10 godina građani mogu biti ponosni. No, dodao je kako je potrebno više odgovornosti, zajedništva i požrtvovnosti. Ivo Josipović se prisjetio dana kad je i on sjedio u Skupštini. Rekao je kako mu je tim više nazočnost na svečanoj sjednici velika čast.
- U Zagrebu se puno toga dobroga napravilo, uključujući Bundek i ostalu infrastrukturu koja život čini ljepšim i ugodnijim. Volio bih da na idućoj svečanoj sjednici mogu pričati o izgrađenom Kongresnom centru, Sveučilišnoj bolnici te drugim upravnim sadržajima. Moram naglasiti da je potrebno da se struka i građani usuglase u svim projektima - rekao je Josipović, misleći na Varšavsku.


BANDIĆ: IMAM NOVE POLITIČKE AMBICIJE
Milan Bandić je najavio da će javnost ubrzo čuti njegove nove političke ambicije, ali da se moramo strpjeti. Nije htio komentirati pitanje o koaliciji Kerum-Glavaš-Bandić te je dodao da ljudska mašta nema granica. Uvjeren je kako će mu građani Zagreba koji su mu četiri puta dali povjerenje to učiniti i peti put.
- Ne ganjam nikakav rekord, već samo služim građanima Zagreba. Zato sam i dobio četiri mandata, a sve ostalo u svoje vrijeme - rekao je Bandić. Dodao je kako svoj posao obavlja časno i pošteno 10 godina. Priznao je kako mu nikad nije bilo bolje u životu.
Nakon 100 dana mandata predsjednika Josipovića, Bandić mu je zaželio puno zdravlja i uspjeha, jer 'to je u interesu Hrvatske'. Isto to je i zaželio bivšem kolegi Bernardiću i čestitao mu na uspjehu u SDP-u.
- Pravila lijepog ponašanja i odgoja, nalažu mi da mu čestitam - rekao je Bandić.
Mirando Mrsić rekao je kako Bandić pokušava preživjeti nakon što je nesmotreno ušao u predsjedničku utrku.
- Građani su mu rekli što misle o tome i opet će to učiniti. To će biti konačni kraj Milana Bandića - rekao je Mrsić.
Boris Šprem je dodao da Bandiću mandat traje još tri godine. Izjavio je da će morati dati ostavku, ako ide u peti mandat, a to je učinuo i 2002. godine.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • komentatorv3 31.05.2010.

    ne mislim da je bandić normalan. nenormalan je utoliko jer je sposobniji od svih onih koji ga sad pljuju. ne vjerujete mi? čitamo se za 5-6 godina...

  • tratuljonac 31.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • mario66617 31.05.2010.

    purgeri će opet popustit pred navalom herceg bosanskih glasača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare