To je to što me zanima!

Milan Bandić za 59. rođendan otišao na Dolac po 'grincajg'

Zagrebački gradonačelnik na uvjetnoj slobodi danas slavi 59. rođendan. Oko njega je ponovno bilo 15 novinara. No nije davao izjave da ga ne vrate u pritvor...
Vidi originalni članak

Oko 7.30 gradonačelnik Bandić bio je na zagrebačkom Dolcu u jutarnjoj, rođendanskoj kupovini jer je danas proslavio 59. rođendan. Ljudi su ga pozdravljali i rukovali se s njim. Kupovao je mandarine, češnjak, salatu itd. 

Na pitanja novinara o slučaju Agram nije ništa komentirao, a za svoje buduće političke aktivnosti rekao je 'Strpljen, spašen'. Dodao je da na svoj rođendan nema svečanog ručka i zaputio se s Dragutinom Ferenčakom, koji mu je pomogao u kupnji u srebrni Mercedes parkiran u Praškoj i otišao u nepoznatom smjeru.

Idi na 24sata

Komentari 314

  • ben hur panonius 23.11.2014.

    s obzirom da ima kondicije trebao je otrčati u rodnu grudu te tamo i ostati,i ne pojavljivati se ni tamo u javnosti,koji cirkus 15 novinara prati svaki pokret ovog lufztdghkujzfgn...

  • varešak 23.11.2014.

    Jeli i rudi bio sa njim ?

  • fijuman 23.11.2014.

    ljepo radi a ne radi a plata stiže svaki mjesec, da mi je samo znat kako se evidentira njegov dolazak i odlazak sa posla i na koji način ako nesmije nit prismrdit u ured gradonačelnika i na gradsku skupštinu. čudna smo mi tvorevina od države pogotovo sa ovakvim situacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare