To je to što me zanima!

Milan Bandić: Zagrepčani piju zdravstveno ispravnu vodu

Konferencija za medije održat će se u 15.45 sati, a na njoj će osim Bandića biti i pročelnik Ureda za zdravstvo i branitelje te predstavnici Zavoda za javno zdravstvo
Vidi originalni članak

Nakon napisa u medijima da su Zagrepčani u opasnosti jer voda koju piju nije ispravna, gradonačelnik Milan Bandić sazvao je izvanrednu konferenciju za medije. Istaknuo je kako građani Zagreba piju zdravstveno ispravnu i kvalitetnu vodu, javlja Večernji list.

Konferencija za medije održat će se u 15.45 sati, a na njoj će osim Bandića biti i pročelnik Ureda za zdravstvo i branitelje dr. Zvonimir Šostar, te predstavnici Zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Vodoopskrbe i odvodnje te Službe kontrole kvalitete vode.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • wargods_1 20.06.2013.

    lako se uzmu uzorci i voda se pošalje na analizu, ne vidim problem tu, ne mora on meni govorit da je voda u redu il nije, nek mi to kažu ljudi iz instituta "andrija štampar", a to će valjda i reći, nadam se, jer pijevo du iz slavine na laništu i čini mi se ok,po okusu bar

  • jazz2610 20.06.2013.

    U kombinaciji s vinom- zdravstveno ispravna.

  • fiore 20.06.2013.

    bandiću-šta je sa pomoći maloj maši?dok su te slikali obećao si pomoć!ima li išta od toga?-to me strašno zanima ili je to obečanje samo dato radi novinara?

Komentiraj...
Vidi sve komentare