To je to što me zanima!

Milanović čestitao Roš Hašanu

Neka vam predstojeći blagdani budu ispunjeni, srećom, mirom i veseljem, kao i cijela nadolazeća godina“, stoji u čestitki predsjednika Zorana Milanovića
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je čestitku građankama i građanima židovske vjeroispovijesti povodom blagdana Roš Hašane sljedećeg sadržaja:

„Tradicionalnom izrekom 'Budite upisani za dobru godinu – Lešana tova tikatevu', svim građankama i građanima židovske vjeroispovijesti u našoj zemlji želim svako dobro i od srca čestitam Roš Hašanu, Jom Kipur i Sukot.

Neka vam predstojeći blagdani budu ispunjeni, srećom, mirom i veseljem, kao i cijela nadolazeća godina“, stoji u čestitki predsjednika Milanovića.

Jandroković čestitao Roš Hašanu: Želim vam radost i zajedništvo

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u ime Hrvatskoga sabora i osobno čestitku vjernicima židovske vjeroispovijesti u Hrvatskoj u povodu blagdana Roš Hašane, židovske nove godine, te radost i zajedništvo. 

„U povodu blagdana Roš Hašane, početka nove 5782. godine za židovski narod, želim da vama i vašim obiteljima nova godina donese obilje zdravlja, sreće, zadovoljstva, mira i blagostanja.

Želim vam da ove blagdane, koji su priprema za predstojeći veliki blagdan Jom Kipur, provedete u radosti i zajedništvu sa svojim bližnjima.  

Lešana tova tikatevu - Budite upisani za dobru godinu!", napisao je Jandroković u čestitki.

Nakon Roš hašane započinje desetodnevno razdoblje pokore, koje završava Danom pomirenja (Jom kipur).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare