To je to što me zanima!

Milanović čileanskim Hrvatima: Vaš novac je siguran kod nas

Očekuje se kako će se tijekom summita Milanović sresti sa slovenskim kolegom Janezom Janšom te da će premijeri nastojati riješiti aktualne međudržavne sporove
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović, koji se u pratnji ministrice vanjskih i europskih poslova Vesne Pusić nalazi u Santiagu, sastao se u petak s čileanskim predsjednikom Sebastianom Pinerom te je potpisao Memorandum o razumijevanju između dviju vlada.

Milanović i Pusić, koji će sudjelovati na summitu Europske unije i Zajednice latinoameričkih i karipskih država (EU-CELAC), posjetili su i klub hrvatske zajednice Estadio Croata u Santiagu, te je tom prilikom hrvatski premijer okupljenima govorio o tome kakvu Hrvatsku vidi u budućnosti.

Želimo biti najbolja biznis država u Europi

Naglasio je da želi da za nekoliko godina ona bude "jedna od najboljih država za biznis u Europi, te da onaj tko dođe u Hrvatsku sa svojim novcem zna da je taj novac siguran i da su šanse da ga poveća realne".

Očekuje se kako će se tijekom summita Milanović sresti sa slovenskim kolegom Janezom Janšom te da će premijeri nastojati riješiti aktualne međudržavne sporove.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • JOLE 28.01.2013.

    novac je toliko siguran da ga ulagaci nikad vise nece vidjet

  • MarinaTot 28.01.2013.

    Ahahahahahahahahahahahaha koja izjava... Oni fakat žive u nekom svom svemiru hahahahahahaha...

  • ludom 28.01.2013.

    Mislim da je taj gospon trebao tim (sposobnim) Hrvatima reći: Gospodo vaš novac je siguran od nas. Osim toga, treba ga pitati koliko nas koštaju ta njegova putovanja bez ikakve svrhe ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare