To je to što me zanima!

Milanović: HDZ-u je već kasno, pokazali su što mogu napraviti

Šef SDP-a istaknuo je kako vjeruje da u programu HDZ-a ima i prihvatljivih stvari, ali je za to sve već kasno. Kaže kako je HDZ pokazao u svojih osam godina tko su
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a, Zoran Milanović u 16 sati u utorak je na konferenciji za novinare u Zagrebu komentirao je HDZ-ovo predstavljanje programa. Kazao je kako program nije pročitao, ali se boji da su u svojih osam godina vladavine pokazali tko su i što su te što su sve u stanju napraviti.

- Treba ih dobiti i prije nego što se izbori završe nema dobivenih izbora. HDZ je i dalje velika stranka bez obzira na sve. Morat ćemo se potruditi da dobijemo izbore - rekao je Milanović. Ističe kako je vodstvo HDZ-a svoju šansu u svemu propustilo.

Šef SDP-a istaknuo je kako vjeruje da u programu HDZ-a ima i prihvatljivih stvari, ali je za to sve već kasno.

Idi na 24sata

Komentari 217

  • istražitelj 29.09.2011.

    vidim..boli k.... HDZ za sve! čitam...Milanovića bole prepone pa ode sa sjednice sabora!! Eto..isto g...o , samo drugo pakovanje!!

  • 29.09.2011.

    Ovaj je jos najgluplji politicar kod nas , cemu se ti nadas na izborima?

  • jabu 28.09.2011.

    Jooooooj Milanoviću,taman kad se ponadam da ćeš napokon reći jednu svrsishodno-inteligentnu rečenicu ti ga zabrljaš. Pa daj ,zbog tebe neću glasati za sdp...nisam ni za hdz. Imaš valjda neke savjetnike,izrazi jasno i glasno svoje mišljenje ,a ne poput uplašenog dječarca,( uhvaćenog u vrtiću u krađi bombona) bojažljivo se braniti. Ti taktiziraš protiv KRAĐE,PLJAČKE,NEMORALA I KORUPCIJE U HDZ-u. Prije par dana si izjavio da nece HDZ u vama imati neprijatelje. PA NE ZNAČI DA SI NEPRISTOJAN AKO NEKOME UPUTIŠ VERBALNO ČVRSTU;ZRELU, JASNU I NEDVOSMISLENU PORUKU . Mislim da bi tvoji savjetnici od tebe trebali pod hitno napravioti zrelog političara,brzo na tečaj jer ćeš izgubiti i ove izbore protiv HDZ-ovske bande,a ako se to dogodi treba te staviti u udžbenike politologije za brucoše na temu "Kako nesposoban i bezličan političar sa neosmišljenom kampanjom i ekipom oko sebe ,može IZGUBITI dobiveno na pladnju". SRAMOTA !!! Ne brine me Kosorica,ona je van svake konkurencije , koliko me ti rastužuješ i pokazuješ da smo jadni !!!! fuuuuujjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare