To je to što me zanima!

'Milanović i ja vidjeli smo se u srijedu i popili kavu u Županji'

Slavonski SDP-ovac Josip Krnić je na svom Facebook profilu objavio zajedničku fotografiju Davora Bernardića i Zorana Milanovića. Fotografija je nastala krajem prošlog tjedna...
Vidi originalni članak

Slavonski SDP-ovac Josip Krnić je na svom Facebook profilu objavio zajedničku fotografiju Davora Bernardića i Zorana Milanovića. Fotografija je nastala krajem prošlog tjedna u Županji nakon pogreba njihova stranačkog kolege Branka Tušeka, a o tome je Bernardić i progovorio u svom intervjuu Jutarnjem listu u subotu, gdje je rekao:

- Milanović i ja vidjeli smo se u srijedu i popili kavu u Županji nakon pogreba Branka Tušeka, našeg vrijednog člana, bivšeg saborskog zastupnika i velikog humanitarca, rekao je šef SDP-a. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mandrač 02.06.2019.

    Koliko ih popije kavu sa Bandićem pa mu ne bude ništa...

  • ARMAGEDON 02.06.2019.

    Jednostavno da se ispovraćaš što mi imamo od političara u ponudi a narod ne zna koristiti alate demokracije a još manje je upoznat na koji način su naprednije zemlje Europe rješavale probleme u svojoj povijesti da bi stigli do današnjih okvira svojih unutrašnjih uređenja i kvalitete po kojima Državni aparat funkcionira !

  • DonQuixote 01.06.2019.

    skup luzera

Komentiraj...
Vidi sve komentare