To je to što me zanima!

Milanović: 'Ivi Sanaderu neću čestitati jer je lagao'

Gostujući kod Stankovića, Zoran Milanović rekao je da Sanaderu ne želi čestitati jer je u kampanji lagao i izbjegavao javno sučeljavanje s njim...
Vidi originalni članak

Jedini potez iz kampanje koji Milanović, kako je priznao Stankoviću, ne bi ponovio usporedba je Sanadera sa Miloševićem:
- Riječ je o krivo protumačenoj izjavi, no svejedno, nju bih izbjegao - rekao je Milanović.
Šef SDP-a ni nakon ustrajnih Stankovićevih pokušaja da ga nagovori na čestitku Sanaderu, nije uspio.
- Ne želim mu čestitati zbog laži u kampanji, difamiranja protivnika i izbjegavanja sučeljavanja. Gospodin Sanader se nije usudio izaći ni na jedno sučeljavanje i zato je nedostojan da vodi ovu zemlju - rekao je Milanović. Priznao je da možda nije bilo dobro što je sam objavio povlačenje Ljube Jurčića. Objasnio je da ne kani podnijeti ostavku na mjesto šefa SDP-a, ali je njegov mandat, do idućih unutarstranačkih izbora, “na raspolaganju”. Odgovarajući na pitanja o koaliciji s Glavaševom strankom, rekao je da se u politici donose teške odluke, a ovo bi mogla biti jedna takva.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • zgbxl 24.12.2007.

    Pa nece valjda MAFIJASU cestitati i ljubiti mu ruku!:? Gdje je ta drzava Hrvatska ? U Cikagu ili krsovitoj nepismenoj maloj HERCEGOVINI sa 200.000 mrtvih glasaca!? Kaj got ta politika! Izgleda da nije dosta toga tim \"hrvatima\" pa zato sto jos nisu svi dobili ROGOVE!! S takvima bi onaj OTTO VON HABSBURG obnovio austrijslo carstvo zato sto su HRVATI SLUGANSKE BUDALE!! HAHAHA!!!!!!!!!

  • user_18418 24.12.2007.

    bez komentara

  • Roci 24.12.2007.

    al naj jaca je bila ona emisija s dodigom e covijek je legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare