To je to što me zanima!

Milanović iz Litve: Ne postoje nikakvi ministrovi prijedlozi, on i njegov šef manipuliraju

To nije normalan čovjek, nije pri sebi. Morao sam ga isključiti. Prvo kaže da mu je ispod časti biti u mojoj delegaciji, onda pita može li, onda na televiziji prekrši sve norme, rekao je o Gordanu Grliću Radmanu
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović u Vilniusu je na summitu NATO-a gdje je opet komentirao odabir privremenog ravnatelja VSOA-e te je rekao da će 'morati prekinuti nepoštenu igru'.

- Danima se otvoreno laže o proceduri. Imamo nepopunjen niz dužnosti u vojsci. Za 90 posto tih položaja predalagatelj nije ministar obrane - započeo je predsjednik Milanović i dodao da je predlagatelj načelnik Glavnog stožera, piše N1.

PRONAŠLI SU KOMPROMIS VSOA dobila privremenog šefa, ali bez punih ovlasti. Ne smije 'prisluškivati' i tu je 30 dana

- Naravno da ministar daje suglasnost, to je da predsjednik ne bi radio što mu padne na pamet, ali nije predlagatelj. On propusti prema meni ono što mu odgovara, ostalo stavlja u ladicu. Nikakvi ministrovi prijedlozi ne postoje, on i njegov šef manipuliraju. To nije poštena igra, to ćemo morati prekinuti - kazao je.

Prozvao je i ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana.

 - To nije normalan čovjek, nije pri sebi. Morao sam ga isključiti. Prvo kaže da mu je ispod časti biti u mojoj delegaciji, onda pita može li, onda na televiziji prekrši sve norme - rekao je o Radmanu.

STIGLA POTVRDA Stigla je potvrda s Pantovčaka: Milanović potpisuje odluku o privremenom šefu VSOA-e...

Rekao je kako na summitu nitko ne brine o skubu hrvatskog premijera i predsjednika.

- Ovdje se donose odluke bez našeg znanja, to je tako, tako svijet funkcnionira. Ovo nije dječja igra, ovdje se donose odluke koje imaju tektonsko znančenje.”

Komentirao je i zaokret Turske oko ulaska u Europsku uniju. 

- Erdogan je dobio izbore, pobijedio je tijesno ali je pobijedio. UI zapadnim mainstream medijima vodila se divlja kampanja protiv njega. Mora otići… Ja se s nekim stvarima koje on priča ne slažem uopće. Pa on je u Zagrebu rekao da treba ukinuti daytonski ugovor. Gle druže, kopaš mi po očima. Erdogan traži da Turska uđe u EU? To će biti teško s takvim stavovima. Po čemu Turska da, a Albanija ne? Zaokret je, da. Okrenuo je leđa Putinu - rekao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • KAKALO 12.07.2023.

    Podrška predsjedniku Milanoviću...Grlic Radman je ruglo od ministra...Frajer je šeširđija samo takav. No nije ni on toliko kriv koliko je normalnom čovjeku apsolutno neshvatljivo kako takav lik može biti postavljen na funkciju ministra VP...

  • †AntemuraIe_Christianitatis 12.07.2023.

    U jednoj rečenici vam je sve rečeno..Triba bodit racuna da je Grlica najveci i alpinist koji je preuzeo stafetu najboljeg uvlakaca od Njoje. Nadmasio ga u svakom pogledu unatoc sveprisutnoj opasnosti od strane Banete

  • debelehladovina7 12.07.2023.

    Ocito je u hrvatskoj kokain sve losije kvalitete pa i onaj predsjednicki

Komentiraj...
Vidi sve komentare